... do kogo ja pisze
po 1. Zysk czytaj dochód to nie przychód. Mylisz podstawowe pojęcia.
Przychodem jest 25 euro, zyskiem (dochodem) 6 euro, minus marża 6% przy wypłacie, minus podatek dochodowy. Odejmowanie 25 - 19 (włożone w bidpack) = 6 euro.
po 2. Rzeczywiście mogłem po prostu wkleić spamowy i śmieciowy opis biznesu z przedawnionymi informacjami najlepiej z innego forum...
po 3. DużyPaweł, mój imienniku, Czy Cie pokręciło do reszty?

"reinwestycję środków na poziomie 90% co też poniekąd proponujesz."
To teraz spójrz na pierwszy post:
"Dołączam ponadto kalkulator PAP, który wczoraj opracowałem. Załączam w dwóch wersjach, dla excela 2010 i wersji starszej 97-2003. Pomoże on zoptymalizować nasze rosnące dochody (sugeruję brać reinwestycję 10%, sami zobaczcie dlaczego : ) "
Ty czytasz to w sposób w jaki chcesz przeczytać bo na pewno nie ze zrozumieniem .. 10 % reinwestycji nie 90% Chyba sobie żartujesz w nic bym nie reinwestował 90%. Po jakiego ch***. To ma przynosić dochody nie patrzeć jak rośnie na koncie wirtualnym.. Jestem przeciwnikiem reinwestycji 90% powierzając komuś pieniądze (osobiście akurat to robiłem ale takie rzeczy robi się tylko w swoim biznesie!).
po 3. Nie polecam hyipów.. ani tym bardziej piramid finansowych. Znam zasadę działania tego biznesu, sam wykorzystuje ją w życiu, a dokładniej na moich stronach internetowych i tak.. jest możliwość osiągania niecałych 100% w skali miesiąca.. Legalnie.. Na tym też opiera się mój biznes, przy czym wystartowałem z nim z marną kwotą rok temu, na chwilę obecną jest bardzo zadowalająca. Przez koszty, które sam na siebie nakładam typu mieszkanie na swoim - dość luksusowym, koszty zaocznych, jedzenie, zakładanie własnej serwerowni ( a uwierz mi to kosztuje ) itp. sprawia, że jest on nieco niższy, natomiast nadal idzie do przodu.
Jakiś czas później gdy poznałem Falkito okazało się, że jest ktoś jeszcze, kto zna się na rzeczy

Nie mogłem być sam to oczywiste.. On, czytaj Thorsten Albers zrobił Falkito. Napisałem do niego wprost, że rozgryzłem go, powiedziałem mu jak generuje legalnie tak duże dochody. Był troszkę zaskoczony i nie dziwie mu się. I właśnie o to chodzi, że to nie ma nic wspólnego z piramidą.. Dlatego to takie rewolucyjne.. Nie musicie mi wierzyć, nie jesteśmy w kościele, każdy wie najlepiej co jest dla niego najlepsze
I tak wytrzyma według mnie tak długo jak tylko ludzie będą chcieli zarabiać..
Co do wartości %, rzeczywiście trafny przykład, ponieważ wiele piramid zmyśla, że można zarobić miliony wpłacając na gigantyczny procent.. Sęk w tym, że oni zmyślają... Swoją drogą jakiś czas temu rozmawiałem z innym współpracownikiem i z ciekawości zainteresowałem się jakie marże uzyskuje na handlu, w odpowiedzi usłyszałem "różnie czasem 50, 70% czasem 10 000%, wszystko zależy czym handlujesz".
Podobnie możesz zarabiać na ziemi ornej. Użyj dźwigni finansowej (włóż stówkę, otrzymaj 90% kredytu inwestycyjnego (Nie chcę teraz rozwodzić się nad tematem kredytów. Powinny go brać jedynie osoby bardziej inteligentne, które wiedzą co robią.. W innym wypadku może się to skończyć bardzo boleśnie..). Obecnie nie pamiętam stawek, bardzo różnią się zależnie od rejonu.. Kup kilka hektarów (tylko pamiętaj, żeby robić to między dwoma miastami, lub w pobliżu największych typu Warszawa) podziel ją na działki po 100 arów, zamień na działkę budowlaną, dodaj media transmisyjne..
Nie jesteś wstanie policzyć jakimi milionami tam się handluje, na procent od kilkuset do dobrych kilku tysięcy %
Oczywiście pomijam fakt, że gdyby nasz cudowny kraj nie zabierał nam połowy od zysków wzrostu wartości ziemi to bylibyśmy w raju,

Ale jest taka ustawa i trzeba żyć..
Wymieniać można w nieskończoność.. Wszędzie się da

Starczy wiedzieć jak.
Podsumowując, sory za krótki offtopic . .
Jestem cholernie, zajebistym przeciwnikiem oszustw i przekrętów. Kiedyś brat mnie nastawił tylko na legalny biznes i dokładnie tego się trzymam.
@sory za brak cenzury w zdaniu wyżej.
@Topic
Wczoraj jeszcze doszło 4 euro (razem 26 euro/dzień)
DziÅ›:
We just add Euro 4.191 to your wallet and We reduced 419 POP`s.
We just add Euro 8.647 to your wallet and We reduced 864 POP`s.
We just add Euro 5.679 to your wallet and We reduced 567 POP`s.
Możesz sobie przeliczać jeśli chcesz.
Załóżmy, że zainwestowałem 190 euro.
Przychód wczoraj = 26 euro
Przychód dziś = 18,5 euro (pewnie dojdzie jeszcze kilka)
Suma na chwilę obecną daje 44,5 euro z zainwestowanych 190. Jest to 17,8% z 250 => 250 otrzymam mniej więcej po 11,23 dnia po inwestycji.
(Nie założyłem, że dziś jeszcze dostanę kilka euro)
Natomiast suma sumarum dochód wychodzi bardzo różnie, ze względu na np. ilość chętnych którzy klikają w bannery w internecie lub np. ilość odwiedzających w weekend, która wtedy jest na ogół mniejsza, ponieważ ludzie korzystają z dnia a nie siedzą przed monitorem... Do tego się nikogo nie zmusi..
@edit
Dziś postaram się w końcu wydać kalkulator POP i udostępnić na forum, żeby każdy mógł policzyć to o czym mówię na swoim przykładzie

Trwa to długo bo próbuję jakoś połączyć pewne fakty, uwzględniać procent sytuacji losowych tak, żeby zysk był rzeczywistym a nie wyimaginowanym dochodem
@edit2
Przy rejestracji proszę pamiętać o tym aby w kodzie pocztowym nie dawać myślnika oraz proszę nie używać Polskich znaków
@edit3
DLA WSZYSTKICH TYCH KTÓRZY REJESTROWALI SIĘ KIEDYŚ
Te konta nadal istnieją.. aby móc się zalogować należy odzyskać hasło poprzez forgot password