Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pokaż całe zarobki z tej niszy , nie wycięty kawałek , bo to może być nabite z 100 nisz-,-
Ja siedzę tylko na 1 niszy. No to co że jest screen? sam kupowałem nisze i większość osób dodaje taki screen nie wiem w czym problem. Po za tym TUTOR jest chyba od sprawdzania niszy i oceniania czy można zarobić chociaż 1$ na tym więc o co chodzi? tobie mam to do recenzji dać? Bo nie rozumiem..uważasz że to fake? a czy ja ci to każe kupować? Masz swoje zdanie to miej ja nie będę prowadzić offtop bo to dział "Sprzedaż" więc po co spam?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2013 16:16 przez dufft.)
Pokaż całe zarobki z tej niszy , nie wycięty kawałek , bo to może być nabite z 100 nisz-,-
Ja siedzę tylko na 1 niszy. No to co że jest screen? sam kupowałem nisze i większość osób dodaje taki screen nie wiem w czym problem. Po za tym TUTOR jest chyba od sprawdzania niszy i oceniania czy można zarobić chociaż 1$ na tym więc o co chodzi? tobie mam to do recenzji dać?
Pokaz całe zarobki jak napisał kolega wyżej, a nie wycięty kawałek nie powinien być to dla ciebie żaden problem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2013 16:16 przez Nemezis.)
Ja siedzę tylko na 1 niszy. No to co że jest screen? sam kupowałem nisze i większość osób dodaje taki screen nie wiem w czym problem. Po za tym TUTOR jest chyba od sprawdzania niszy i oceniania czy można zarobić chociaż 1$ na tym więc o co chodzi? tobie mam to do recenzji dać?
Nie jestem tutorem , więc nie masz po co mi dawać ale z chęcią przyjmę 2
A skąd ja mam wiedzieć że siedzisz na 1 niszy jak widzę zarobki z całego miesiąca?
RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie
Cytat:Pokaz całe zarobki jak napisał kolega wyżej, a nie wycięty kawałek nie powinien być to dla ciebie żaden problem.
I tak zgłosiłem twoje wyzwiska od razu myslisz że nie widziałem? Gratuluje kultury.
Ja mogę zamieszczać screeny jakie chce a nie takie które ty mi "każesz".
Cytat:Nie jestem tutorem , więc nie masz po co mi dawać ale z chęcią przyjmę 1
A skąd ja mam wiedzieć że siedzisz na 1 niszy jak widzę zarobki z całego miesiąca?
Poczekajcie na recenzję potem oceniajcie. Nie wiecie co to za nisza a się wypowiadacie. Robi się tutaj SPAM. Jak kogoś nie interesuje to DO WIDZENIA nie wiem co robicie w tym wątku.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2013 16:21 przez dufft.)