Oczywiście , jest zawarta pomoc.
Osoba A:
Posiada 100zł kupuję za 40 zł poradnik za 60 zł obstawia = na granicy opłacalności
Jest to opłacalne ale przy dłuższym graniu, zyski będą rosły stopniowo, powoli ale będą
Osoba B:
Posiada 1000zł kupuję za 40 zł poradnik za 940 zł obstawia = duża szansa na zysk (ale nie 100%)
Wiadomo nie ma 100% ale procent szansy jest duży, można zainwestować połowę tej kwoty czyli 500zł i osiągać również niezłe zyski, po osiągnięciu progu zysku 1000zl zacząć grę od tej fazy i wtedy zyski się 2-krotnie zwiększą, to już wytłumaczę indywidualnie i wyliczę to osobie zainteresowanej.
Odnośnie:
1. Osoby które miały już styczność z bukmacherką prawdopodobnie znają system który autor przedstawia.
Nie zgodzę się z tym, większość osób bawiących się w bukmacherke nie gra systemami i się nimi nie interesuje, siedzę na 10 dużych forach bukmacherskich i 90% osób wypowiadających się tam nie gra żadnym systemem. System wymyśliłem sam, nie brałem go z żadnego źródła więc liczba osób które wpadło na to samo i znają ten system jest z pewnością nieduża więc prawdopodobieństwo że ktoś kupi i zna ten system jest niewielkie. W przypadku jeżeli ktoś rzeczywiście to poznał i da mi na to dowód, zwrócę pieniądze