Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Dziennik Pracy - Roniartur » Dla motywacji...

Autor Wiadomość
RE: Dziennik Pracy - Roniartur
Sprawdź:
Widzę że coraz więcej powstaje tematów tego typu i dobrze, ludzie mogą się czegoś nauczyć, wysłuchać rad i co najważniejsze dostać jakieś motywacji, mam nadzieje ze powstanie więcej tematów bo miło się to czyta, życzę powodzenia i duuuużych zarobków. Tongue
Glosy: roniartur (+1)
Dziś zarobiłem 2,28
Dziś zrobiłem:
- 1 Nowy film na YT i DM
- 2 Nowe wpisy
- Znalazłem 3 fajne nisze mało oblegane
- Zoptymalizowałem tagi

Znowu 2 pobrania z rana i cały dzień nic... Undecided
Pewnie masz chu*** tagi i filmiki Ci nie wybijają się. Także pewnie ich nie promujesz ;]

Co do mojego dziennego robienia:
-dodaje posta
-odpalam moj programik
-koniec zabawy ;]

10-15 min roboty.

Wieczorem patrze na podsumowanie całego dnia a tu 20-30$ a jak sie wybije to 45-50$ ;]

Dziękuję i pozdrawiam Big Grin
Glosy: roniartur (+1)
minister1234, zdradzisz o jaki programie mówisz?
no właśnie, też jestem ciekaw a jak nie chcesz mówić nazwy powiedz chociaż do czego służy Tongue
Program jest napisany zupełnie prze zemnie. Nazwy mu nie wymyśliłem. A jak działa to moja słodka tajemnica. Ważne żeby tylko przynosił zyski.
To po ch*j kusisz i piszesz coś o swoim dziennym zarabianiu w nie swoim temacie, jeśli nie masz zamiaru nic wyjaśniać?
Glosy: Thaik (+1), boob92 (+1), Fudal94 (+1), razor1914 (+1), barto (+1), As7 (+1), Kamilov (+1), dawidq3 (+1), AdrYan12 (+1), roniartur (+1), sedor (+1)
makingminey, po prostu minister1234 chce być fajniejszy.
Glosy: As7 (+1), roniartur (+1)
totalny bez sens człowieku, chwalisz sie jakimś programem a nic nie chcesz o nim powiedzieć, coś śmierdzi to łajnem, jesteś niby taki dobry że umiesz napisać dobry program a nic o nim nie opowiesz i że niby przynosi on ci dziennie 30$ +/- a w galerii wygranych jakoś nie widzę za dużo z PPA. Nie mówiąc już ze chwalisz się swoimi osiągnięciami nie w swoim temacie
Dziś Zarobiłem- 1,63$
Dziś zrobiłem:
-3 Filmy YT średnio wypromowane
-2 Wpisy nowe
-Promowanie bloga przez GSA (boje się że dostanę filtra, bo ponad 100 verified wpadło...)

Tylko 200 UU i jedno pobranie z USA, kolejny słaby dzień... Nie wiem czy plan na ten miesiąc osiągnę... (150$) Mam Spore problemy z pozycjonowaniem, z google mam 10-20 wejść dziennie... Może jutro będzie lepiej.

PS
Jak ktoś zna się na pozycjonowaniu walić do mnie na PW będę bardzo wdzięczny. Big Grin
Wątek zamknięty