Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Widzę że coraz więcej powstaje tematów tego typu i dobrze, ludzie mogą się czegoś nauczyć, wysłuchać rad i co najważniejsze dostać jakieś motywacji, mam nadzieje ze powstanie więcej tematów bo miło się to czyta, życzę powodzenia i duuuużych zarobków.
totalny bez sens człowieku, chwalisz sie jakimś programem a nic nie chcesz o nim powiedzieć, coś śmierdzi to łajnem, jesteś niby taki dobry że umiesz napisać dobry program a nic o nim nie opowiesz i że niby przynosi on ci dziennie 30$ +/- a w galerii wygranych jakoś nie widzę za dużo z PPA. Nie mówiąc już ze chwalisz się swoimi osiągnięciami nie w swoim temacie
Dziś Zarobiłem- 1,63$
Dziś zrobiłem:
-3 Filmy YT średnio wypromowane
-2 Wpisy nowe
-Promowanie bloga przez GSA (boje się że dostanę filtra, bo ponad 100 verified wpadło...)
Tylko 200 UU i jedno pobranie z USA, kolejny słaby dzień... Nie wiem czy plan na ten miesiąc osiągnę... (150$) Mam Spore problemy z pozycjonowaniem, z google mam 10-20 wejść dziennie... Może jutro będzie lepiej.
PS
Jak ktoś zna się na pozycjonowaniu walić do mnie na PW będę bardzo wdzięczny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2013 20:47 przez roniartur.)