Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Płatne Oferty na firegifts.pl

Autor Wiadomość
RE: Płatne Oferty na firegifts.pl
Sprawdź:
I nikt nie dostał wkońcu żadnych punktów???
Już tej oferty nie ma Sad
Oferta zlicza już poprawnie. Błąd tak jak pisali co niektórzy nie leżał po naszej stronie a stronie reklamodawcy. Jeśli ktoś wykonał ofertę i mu nie zliczyło prosimy o kontakt poprzez odpowiednią zakładkę na Naszej stronie. Punkty zostaną przyznane.

Za wszelkie niedoścignięcia przepraszamy - funkcja na beta testach jak i teraz działała dobrze, lecz błąd popełnił reklamodawca który szybko znaleźliśmy i usunęliśmy Smile
2@up i nie będzie Tongue , i strona szybciej zniknie niż się pojawiła , nie no żartuję . I jakie informacje trzeba podać wysyłając do was ticket z problemem ?

potrzebujesz gotówki ? ja zarabiam >>tutaj<<
A kiedy pierwszy restock, bo nie znalazłem żadnej informacji???
(28-05-2013 14:45)Szaman1644 napisaÅ‚(a):  A kiedy pierwszy restock, bo nie znalazÅ‚em żadnej informacji???

w czerwcu
Zaliczyło Wink

(28-05-2013 14:52)Archiebald napisaÅ‚(a):  ZaliczyÅ‚o Wink

Tak jak pisaliśmy wyżej wszystko działa prawidłowo Smile
Dziwne ... Pierwsze zadanie było : "Doładuj telefon za darmo!" a do wykonania był słodki bon .
Drugie zadanie Zgarnij bon do sieci SMYK a do wykonania to samo ze słodkim bonem . Rolleyes ???

Aha jeszcze jedno mnie zastanawia , jak serwis , który dopiero powstał może mieć ponad 8k like na facebooku ?

Także dla mnie zaliczyło Smile

[Obrazek: 27.png]
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Easy-Cash.pl PÅ‚atne Zadania Polecam :) maciejrosa 6 3,695 15-02-2026 09:16
Ostatni post: Hybrid1990
  EasyRewards Oferty Mobline HOLANDIIA 1 3,372 10-11-2025 11:32
  PÅ‚atne Ankiety - moje najlepsze panel + korzyÅ›ci i cechy 11natinka11 9 17,050 31-10-2025 16:56
  SWPanel - pÅ‚atne ankiety milly93 5 7,276 25-10-2025 13:56
  PÅ‚atne ankiety/Blog/Funpage z dowodami wypÅ‚at chincyk 8 9,771 16-08-2025 10:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: