Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
SA Wardega.

Autor Wiadomość
RE: SA Wardega.
Sprawdź:
no ale polak ?
Rozwala system Big Grin
Glosy: KerPwn (+1)
Według mnie momentami przesadza.. Chociażby z rozwaleniem telewizora na środku marketu..

krrop, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
(24-12-2013 00:19)krrop napisał(a):  Według mnie momentami przesadza.. Chociażby z rozwaleniem telewizora na środku marketu..
Tylko niewiadome jest czy później za niego zapłacił, jeżeli tak to wszystko w porządku, czego się nie robi dla widzów (taa dla kasiory) a jeżeli nie to wielka przesada.

Filmy typu Superman University Gorilla a zwłaszcza Homeless Christmas są spoko

Autumn Ghost Prank 2013 Mr. Pumpkin - Halloween są żenujące, ciekawe czy pomyślał że mógł przestraszyć osobę chorą na serce i bum zawał prawdopodobnie zgon na miejscu
(24-12-2013 12:54)szalonymad napisał(a):  
(24-12-2013 00:19)krrop napisał(a):  Według mnie momentami przesadza.. Chociażby z rozwaleniem telewizora na środku marketu..
Tylko niewiadome jest czy później za niego zapłacił, jeżeli tak to wszystko w porządku, czego się nie robi dla widzów (taa dla kasiory) a jeżeli nie to wielka przesada.

Autumn Ghost Prank 2013 Mr. Pumpkin - Halloween są żenujące, ciekawe czy pomyślał że mógł przestraszyć osobę chorą na serce i bum zawał prawdopodobnie zgon na miejscu
A skąd wy wiecie że to nie było już wcześniej ustawione ?

persik06, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2012.
(24-12-2013 14:34)persik06 napisał(a):  
(24-12-2013 12:54)szalonymad napisał(a):  

A skąd wy wiecie że to nie było już wcześniej ustawione ?

Nikt tego nie wie oprócz SA Wardega i ew. osób które brały w tym udział. Myśląc tym tokiem można powiedzieć ze prezenty dla bezdomnych też były ustawione.
Glosy: joseph (+1)
Ten jego ostatni film z tramwajem też za śmieszny nie jest.
Mnie się podobo!
Glosy: polik95 (+1)
Pierwszy milion na polskim YouTube Smile
Ja uwielbiam gościa ,akcja z pomocą bezdomnym szczególnie spoko !
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: