Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jesteś za?
Jasne!
Nie
Nie, bo później będę narzekał na fraudy(jestem frauderemSad )
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
Nowa Oferta (Pin)

Autor Wiadomość
RE: Nowa Oferta (Pin)
Sprawdź:
Ktoś robi ofertę. Po wysłaniu SMS'a, szybko wysyła drugiego o treści STOP, który dezaktywuje subskrybcje co jest zabronione czyli jest fraudem.
Każdy pin ? Czyli cokolwiek wpisze i oferta zaliczona będzie ?

To teraz jak ktos dostaje pin to on nie działa ? i dopiero drugi pobrany pin jest działający ?
(19-05-2013 19:38)szybkikwit napisał(a):  Każdy pin ? Czyli cokolwiek wpisze i oferta zaliczona będzie ?

To teraz jak ktos dostaje pin to on nie działa ? i dopiero drugi pobrany pin jest działający ?
Każdy PIN czyli ten, który dojdzie po wysłaniu SMSa, teraz reklamodawcy zabezpieczają się przed fraudami tak, że losowo zaliczają te PINy, dlatego ktoś straci nawet kase a reklamodawca tego nie zaliczy, a ktos zrobi na pustym starterze i zaliczy...

Fraud w takim wypadku to najczęściej właśnie robienie ofert na pustych lub prawie pustych starterach, przez co nie może być pobrana opłata za smsa.
Ja ogolnie nie rozumiem nic podajcie plusy i minusy tych 2 opcji

Montaż alarmów
(19-05-2013 20:35)djram napisał(a):  Ja ogolnie nie rozumiem nic podajcie plusy i minusy tych 2 opcji
minusy są tylko dla frauderów ponieważ wtedy nie mogliby oszukiwać
Jesli mi to przyniesie zyski i wam to jestem za

Montaż alarmów
djram czy ty przypadkiem nie jestes od niedawna w PPA ?

rasta, dumny członek http://zarabiam.com od May 2011.
Raczej nie, skoro dzisiaj wyciągnął 125$..

Boję się trochę o to, że będę się cieszył z określonej ilości zarobionych $, a potem wyjdzie, że większość osób sobie po prostu fraudowało..
Glosy: Jacuss (+1)
Jeżeli bd to na + dla uczciwie zarabiających. To jestem za.
tak jestem niedlugo, jakies 3 miesiaceTongue a co ? tzn 4 wyplata dop teraz bedzie Tongue

Montaż alarmów
Glosy: As7 (+1)
Odpowiedz