Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Artykuł nt PPA » ..czyli ktoś ma lipę

Autor Wiadomość
RE: Artykuł nt PPA
Sprawdź:
tutaj przykładowy blog. Mysle że to ktoś z forum ... przeczytal to i od razu wywalil posty....Jerk
http://www.tinyurl.pl?7O6WfsZ4
Chyba to wywalenie postów mu nic nie da niestety.
może i da jak jego bloga nie znaleźli Smile
Wczoraj właśnie przeszukiwałem mirrory 'uploadowych' serwisów w celu poszukiwania nisz i trafiłem na jakiś pliczek 'Matura 2013 odpowiedzi'. Myślę - oho, ktoś być może trochę kaski zgarnie. Big Grin
Ciekawe kto miał takie szczęście i dostał leada od CKE bekabeka
Glosy: Yanke$ (+1), masterex2 (+1), sedor (+1)
Hehe jedno można powiedzieć. Autor bloga bardzo dobrze go wypromował skoro nawet artykuły o tym piszą Jerk
(07-05-2013 19:18)Kubixowy napisał(a):  Hehe jedno można powiedzieć. Autor bloga bardzo dobrze go wypromował skoro nawet artykuły o tym piszą Jerk

właściwie to sporo było tych blogów Jerk
ja przeglądając jutuba natknąłem się na stronke , w której koleś udostepnia fake odpowiedzi do każdych egzaminów... pokerface
pewnie to jego zwiną
Cytat:Cały czas sprawdzamy informacje na temat przecieków, które podobno się zdarzyły i wszelkie dane przekazujemy policji. Jak na razie te doniesienia nie są prawdziwe.

No no...
(07-05-2013 19:22)Nicktim napisał(a):  
Cytat:Cały czas sprawdzamy informacje na temat przecieków, które podobno się zdarzyły i wszelkie dane przekazujemy policji. Jak na razie te doniesienia nie są prawdziwe.

No no...

Polska2beka
Cytat:My postanowiliśmy nie sprawdzać, co tak naprawdę zawierają polecane pliki. Ale zrobiła to Okręgowa Komisja Egzaminacyjna w Poznaniu

Czyli pobranko było Jerk
Wątek zamknięty