Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców !

Autor Wiadomość
RE: Aukcyjnie - Zacznij Zarabiać ! Zero Gotowców !
Sprawdź:
Współpracuje z aukcyjnie ponad tydzień i jestem bardzo z tego zadowolony, mam jak narazie 200 wejść dziennie na bloga dzięki pomocy w promocji przez aukcynie i do tego juz wpadło kilka pobrań :-). Polecam :-D
Zapisałem się do tego mentora, żeby poszerzyć swoją wiedzę o PPA. Nie zawiodłem się na nim i dużo nowych ciekawostek się dowiedziałem. Dostałem wiele programów pomagających pozycjonować mój blog i filmiki. Dużo mi było znanych, jednak kilka nowości Smile Kontakt z mentorem bardzo dobry. Jest dostępny prawie cały dzień. Polecam.
poszedł ref.
Napisałem, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pozdrawiam

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Fajnie jesteś do tego nastawiony..pokerface
Właśnie wysłałem wiadomość na E-mail i czekam z niecierpliwością na odpowiedź Wink
Podstawy z VB i z Blogiem mam opanowane więc nie będzie, dużych problemów Smile

Pozdrawiam Big Grin
(12-05-2013 16:00)WazzaP napisał(a):  Fajnie jesteś do tego nastawiony..pokerface

Źle mnie zrozumiałeś. Jestem ciekawy co wyniknie z mojej współpracy z Aukcyjnie. Co do pracy to jestem zmotywowany.

Ciągle czekam na odpowiedz email

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Odpisałem na wszystkie e-maile
Glosy: Babcia_Irenka (+1)
Tak wiem dawno mnie nie było Big Grin Po dłuższej przerwie zapraszam wszystkich poleconych oraz jeszcze nie zdecydowanych do dalszej współpracy. Wszystkie dane w pierwszym poście są prawidłowe.

Zapraszam!
Dzisiaj zaczołem z nim współprace i zapowiada się bardzo dobrze. Jak narazie dobrze tłumaczy, widać że zna się na tym.
Odpowiedz