Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
To zależy od wielu czynników, ale dajmy na to ze przez miesiąc przy dużym promowaniu zaprosisz 50 osób. Czyli za samo zaproszenie masz ok 400$ + zarobek z matyryc+ zarobek z % poleconych. Myślę że koło 2000$ dało by się zarobić. Jednak trzeba byłoby mocno promować.
Bo ludzie boją się w coś zainwestować. Zazwyczaj boją się, że ich okradną z konta oraz, że wyskoczy im nagle kara w wysokości 12938129083 zł. Najlepsze jest to, że jest kwota rzędu tylko 32 złotych. Odmowa 3 paczek fajek, jakiejś flaszki czy tam kilka piw, a nie kilku set złotych, czy tam tysięcy. Szkoda, że nie chcą spróbować, bo to fajna opcja i łatwa
Ludzie się boją i taka jest prawda. Sam w tym programie jestem i nie wróże świetlanej przyszłości. Nie wiem czy nie zrobić sobie zwrotu. Zainteresowanie praktycznie 0...