Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Kadozio.fr » Ala sponsokdo

Autor Wiadomość
RE: Kadozio.fr
Sprawdź:
Zleciłem następną zobaczymy w jakim czasie dojdzie

mmarko1, członek http://zarabiam.com od Sep 2010.
Ja też zrobiłam 1 euro. Zobaczymy jak z ich wiarygodnością. Coś mi się nie podoba wole mise gagnante.

ALLEGRO PAY - ODBIERZ KUPON 40ZŁ
Z tego co czytałem w regulaminie pisze że wypłaca w ciągu 90 dni...
Sorrka za post pod postem. Ale chciałem polecic serwis a jest na szarym koncu. Oto mój dowód wypłaty:
[Obrazek: roes.jpg]

Zapraszam do rejestracji:
http://www.kadozio.fr/p2970
Pojawił się nowy sponsor Virool otrzymuje się tam 1oz za każde 25sekund filmiku z youtube jak komuś mało do wypłaty brakuje można obejrzeć kilka filmików.
dziwna strona niby tych ofert ma trocxhe - ale czeka sie aZ tydzien na wyplate...
(03-05-2013 09:50)fusek napisał(a):  dziwna strona niby tych ofert ma trocxhe - ale czeka sie aZ tydzien na wyplate...

Dokładnie, mnie ona także nie przekonuje. Wydaje mi się , że zabrali nawet 50 pkt przy rejestracji. Stawki zaniżone. A co do Viroll masz 1 - 2 filmy na każdym IP.

ALLEGRO PAY - ODBIERZ KUPON 40ZŁ
Ja tam narazie nie narzekam raz na pare dni wbije zrobie jakas oferte i zawsze kilka € jest.
(03-05-2013 15:11)Br0nek1234 napisał(a):  Ja tam narazie nie narzekam raz na pare dni wbije zrobie jakas oferte i zawsze kilka € jest.

Zrobisz ofertę, na której zarobisz 1E?Big Grin
Badii a wiesz co to 50% z poleconych;p? Mało mi brakuje do1€ to robie oferte;p
PS. Euro się robi alt+U jakby ktoś nie wiedziałSmile
Wątek zamknięty