Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jaka szkoła po egzaminach?
Liceum
Technikum
Zawodówka
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 
Egzaminy gimnazjalne

Autor Wiadomość
RE: Egzaminy gimnazjalne
Sprawdź:
Powodzenia wszystkim! Smile

Z mojego punktu widzenia te obecne testy to jest jakaś porażka totalna. Czego oni wymagają? Testy te są bardziej wymagające niż matura.

Ja byłem pierwszym rocznikiem, który pisał testy z angielskiego i można było 150 pkt zdobyć ze wszystkich egzaminów. To już było dużo, a teraz historia do tego jakieś inne duperele... Po co? Pytam się Po co?

W wyborze do liceum czy tam technikum i tak patrzy się na podstawowe testy.
Glosy: Evid3nce (+1)
No to pozostaje winić rodziców, że za późno mnie "zrobili" Big Grin
Good luck ! Big Grin
jak ktoś ma pytania z ang to dawać Lol
ja mam pytanko: co będzie z anglika na egzaminie? Big Grin
Jak odpowiesz, jesteś Bogiem(uświadom to sobie) *.*
Na pewno present simple, cont, perfect, trochę słówek :DWięcej nie mogę zdradzić Jerk2
Oraz zapewne napisanie listu/e-maila Wink
Otóż to Smile Wraz ze słuchaniem i czytaniem
Mieliśmy 2 próbne egzaminy i z angielskiego miałem tak:
1) Podstawa 35/40. Rozszerzenie 34/40
2) Podstawa 34/40, Rozszerzenie 37/40
Jeśli teraz też mi tak pójdzie to będzie elegancko Smile

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Eee no to elegancja francja Smile
Ciekawe jak mi by poszły Big Grin
Testy ogółem bez sensu. Wprowadzają ciągle jakieś beznadziejne zmiany, nie można wyjechać poza pole bo już odpowiedź będzie niezaliczona... Krzyżują tylko plany dostania się do szkoły. Dodatkowo wkurwi**** nauczyciele trąbiący codziennie o testach i robiący kartkówki przed testami, które rzekomo mają wkuć nam wiedzę w mózgi abyśmy zapamiętali dany materiał na test. Szkoda gadać...
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: