Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bardzo mała ilość wyświetleń bloga

Autor Wiadomość
RE: Bardzo mała ilość wyświetleń bloga
Sprawdź:
Moze jakis arab podkłada bombe. Kurcze przydałoby sie chociaz jedno pobranko na jutro bylaby motywacja Smile
@edit
Ehh jednak nie pobral, no cóż trzeba znowu jutro wstawic z 3-4 wpisy na blogu i cierpliwie czekac
Prędzej czy później wpadnie nie martw się Smile
Dokładnie, ja w okresie grudzień-marzec nie zarobiłem ani grosza (może w wynika to z faktu że nie miałem żadnej promocji ani nie pozycjonowałem Smile ), po wrzuceniu niszy na YT w ciągu tygodnia 36$. Nie jest to rewelacyjny wynik ale w porównaniu do braku zarobków, nawet zwykłe grosze się liczą.
(15-04-2013 06:36)Kamilov napisał(a):  Dokładnie, ja w okresie grudzień-marzec nie zarobiłem ani grosza (może w wynika to z faktu że nie miałem żadnej promocji ani nie pozycjonowałem Smile ), po wrzuceniu niszy na YT w ciągu tygodnia 36$. Nie jest to rewelacyjny wynik ale w porównaniu do braku zarobków, nawet zwykłe grosze się liczą.

Hehe to ja chcialbym chociaz 10 % z tego zarobic
masz filmiki yt ? Nie umiesz ich wypromować? Co do samej promocji filmiku to mogę pomoc na yt bo na google wgl się nie znam.
Tak mam filmiki na yt, promuje je codziennie ale tak zeby ich od razu nie zdjeli jeden filmik ma 1.5 k viewsow a inne po 600-800 oraz po 50 lajkow na film i parenascie komentarzy wiec chyba nie jest zle
jakimi stronami promujesz ? używaj enhance i syva.
wlasnie ogladniecia nabijam shareytvideos oraz ub2views a lajki i komentarze enchanceviews.
te progeamy do lajkowania i oglądania są baz przypału czy yt nic nie zkmini z tymi filmikami i nie wyrzuci filmiku gdzieś na tył wyszukiwania
Raczej nic sie nie stanie, bo to tak jakby normalni ludzie ogladali Smile
Odpowiedz