Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Moze jakis arab podkłada bombe. Kurcze przydałoby sie chociaz jedno pobranko na jutro bylaby motywacja
@edit
Ehh jednak nie pobral, no cóż trzeba znowu jutro wstawic z 3-4 wpisy na blogu i cierpliwie czekac
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2013 21:56 przez buri1995.)
Dokładnie, ja w okresie grudzień-marzec nie zarobiłem ani grosza (może w wynika to z faktu że nie miałem żadnej promocji ani nie pozycjonowałem ), po wrzuceniu niszy na YT w ciągu tygodnia 36$. Nie jest to rewelacyjny wynik ale w porównaniu do braku zarobków, nawet zwykłe grosze się liczą.
(15-04-2013 06:36)Kamilov napisał(a): Dokładnie, ja w okresie grudzień-marzec nie zarobiłem ani grosza (może w wynika to z faktu że nie miałem żadnej promocji ani nie pozycjonowałem ), po wrzuceniu niszy na YT w ciągu tygodnia 36$. Nie jest to rewelacyjny wynik ale w porównaniu do braku zarobków, nawet zwykłe grosze się liczą.
Tak mam filmiki na yt, promuje je codziennie ale tak zeby ich od razu nie zdjeli jeden filmik ma 1.5 k viewsow a inne po 600-800 oraz po 50 lajkow na film i parenascie komentarzy wiec chyba nie jest zle