Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Czas skończyć z dzieciństwem i zacząć zarabiać!

Autor Wiadomość
RE: Czas skończyć z dzieciństwem i zacząć zarabiać!
Sprawdź:
6-8h dziennie poświęcając na PPA to sporo, oczywiście że jest to możliwe, bez problemu. Pamiętaj tylko, że nie od razu, i bez pracy nic samo nie przyjdzie. Jeśli byś miał w czymś problem z instalacją bloga, wtyczki, optymalizacja, chętnie pomogę bezinteresownie.
Z tym raczej sobie poradzę, jeżeli nie to na pewno napiszę Smile
Bardziej potrzebował bym pomocy w pozycjonowaniu, oczywiście robił bym to sam, tylko w pomocy jak, ponieważ jestem w tym totalnie zielony...
Jeśli potrzebujesz pomocy z zakresu pozycjonowania .. chyba najlepiej obeznany jest w tym Diqtion. Napisz do niego, pomoże Ci we wszystkim.
...
Z PPA na pewno tak Smile tylko ciezka praca i pomysł. Ja na przykład bloga mam od 7 dni. I jest to moj pierwszy blog . Napisałem o pomoc do jednego z mentorów a ten mi pomógł ogarnać stronę i pokazał, wytłumaczył co i jak. Aktualnie za 7 dni działania bloga mam 30$. Czy dużo ? ja uważam ze na początki az za dużo. Ja liczyłem sie z kasa w wielkości 50$ za pierwszy miesiąc działania bloga. A jak na razie widze ze uzyskam to w połowie przyszłego tygodnia a gdzie tam koniec miesiąca Wink
(12-04-2013 23:40)As7 napisaÅ‚(a):  Z PPA na pewno tak Smile tylko ciezka praca i pomysÅ‚. Ja na przykÅ‚ad bloga mam od 7 dni. I jest to moj pierwszy blog . NapisaÅ‚em o pomoc do jednego z mentorów a ten mi pomógÅ‚ ogarnać stronÄ™ i pokazaÅ‚, wytÅ‚umaczyÅ‚ co i jak. Aktualnie za 7 dni dziaÅ‚ania bloga mam 30$. Czy dużo ? ja uważam ze na poczÄ…tki az za dużo. Ja liczyÅ‚em sie z kasa w wielkoÅ›ci 50$ za pierwszy miesiÄ…c dziaÅ‚ania bloga. A jak na razie widze ze uzyskam to w poÅ‚owie przyszÅ‚ego tygodnia a gdzie tam koniec miesiÄ…ca Wink

Kto jest Twoim mentorem? Smile
...
Bloga pomagał mi opanować Siniak19. Co do tego to wie co i jak Wink Drugi raz chyba sam sobie dam juz rady Smile
Ale tez koresponduje z innymi Mentorami co mają wiekszy staż w PPA i moze wieksza wiedze co do pozycjonowania i rozpowszechniania bloga.
Nie ma reguły, możesz zarobić 100 zł, a możesz i 20 tysięcy zł. Wszystko zależy od nisz i twojego wkładu pracy Smile
Z tego co ja Ci moge polecić to " PPA, Allegro (bardzo łaty zarobek, ponad 150 zł w 2 tyg), Neobux, inwestycje. Rok porządnej pracy i masz auto.

vpeersz, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2013.
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  od czego zaczÄ…c? psjanank 5 2,123 19-02-2025 11:06
Ostatni post: oddawajrolki
  Jak zarabiać na facebooku? 18+ devmeister 0 1,586 21-04-2023 07:00
Ostatni post: devmeister
  Dropshipping - Od czego zaczac? crrl 17 10,974 13-11-2021 15:12
Ostatni post: antyk
  Czy opÅ‚aca siÄ™ zarabiać na hack? shf 0 3,031 07-06-2021 12:12
Ostatni post: shf
  Po dawnej przygodzie z ShareCash - chce zacząć od nowa Dexter1272 16 6,714 08-05-2021 23:12
Ostatni post: pkulma301

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: