Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Czas skończyć z dzieciństwem i zacząć zarabiać!
Sprawdź:
6-8h dziennie poświęcając na PPA to sporo, oczywiście że jest to możliwe, bez problemu. Pamiętaj tylko, że nie od razu, i bez pracy nic samo nie przyjdzie. Jeśli byś miał w czymś problem z instalacją bloga, wtyczki, optymalizacja, chętnie pomogę bezinteresownie.
Z tym raczej sobie poradzę, jeżeli nie to na pewno napiszę
Bardziej potrzebował bym pomocy w pozycjonowaniu, oczywiście robił bym to sam, tylko w pomocy jak, ponieważ jestem w tym totalnie zielony...
Z PPA na pewno tak tylko ciezka praca i pomysł. Ja na przykład bloga mam od 7 dni. I jest to moj pierwszy blog . Napisałem o pomoc do jednego z mentorów a ten mi pomógł ogarnać stronę i pokazał, wytłumaczył co i jak. Aktualnie za 7 dni działania bloga mam 30$. Czy dużo ? ja uważam ze na początki az za dużo. Ja liczyłem sie z kasa w wielkości 50$ za pierwszy miesiąc działania bloga. A jak na razie widze ze uzyskam to w połowie przyszłego tygodnia a gdzie tam koniec miesiąca
(12-04-2013 23:40)As7 napisał(a): Z PPA na pewno tak tylko ciezka praca i pomysł. Ja na przykład bloga mam od 7 dni. I jest to moj pierwszy blog . Napisałem o pomoc do jednego z mentorów a ten mi pomógł ogarnać stronę i pokazał, wytłumaczył co i jak. Aktualnie za 7 dni działania bloga mam 30$. Czy dużo ? ja uważam ze na początki az za dużo. Ja liczyłem sie z kasa w wielkości 50$ za pierwszy miesiąc działania bloga. A jak na razie widze ze uzyskam to w połowie przyszłego tygodnia a gdzie tam koniec miesiąca
Bloga pomagał mi opanować Siniak19. Co do tego to wie co i jak Drugi raz chyba sam sobie dam juz rady
Ale tez koresponduje z innymi Mentorami co mają wiekszy staż w PPA i moze wieksza wiedze co do pozycjonowania i rozpowszechniania bloga.