Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(21-03-2013 21:40)fafu777 napisał(a): Clayfer jeśli uważasz że to jest słabe , to czekam aż zrobisz coś takiego lub większego poziomu
Dać palec to głowę urwą
Okej, na kiedy?
Chyba mam jeszcze prawo do własnej opinii, a jeżeli uważam, że to jest zwyczajnie takie sobie, to widocznie wiem, ile coś takiego zajmuje do zrobienia i jak trudno to zrobić. W tym przypadku to nie zajmuje dużo czasu.
Jasne że masz prawo do swojej własnej opinii tak samo ja komentując twój wpis , zauważ jednak co prawda były już podobne choć sporo mniej rozbudowane generatory może nie na tym forum ale twórca ma chęci i pomaga innym tworząc takie programiki póki co bezinteresownie na wersji beta gdzie jakoś skoro to proste nikt nie był na tyle dobry aby zrobić coś takiego albo udostępnić za darmo także ile ludzi tyle opinii mnie się podoba i szanuje twoje zdanie jeśli umiesz takie rzeczy tworzyć bo się bardziej na tym znasz ja mówię jako prosty tester ;p ,dzięki temu oszczędza się czas może nie jest to dobierane superaśnie ze słowami kluczowymi w końcu to program ale po krótkiej edycji wszystko jest jak należy