Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Bet365 - problem z wpłatą pierwszych pieniędzy
Sprawdź:
(25-02-2013 17:30)Mksuzi napisał(a): Powiem tak,
Mój limit wynosi 25 zł gdy wybieram przelew kontem bankowym. Nie wiem czym to jest uwarunkowane konkretnie, ale ja nigdy nie widziałem u siebie limitu, który wynosi 500 zł, nawet 250 zł.
Sprawdź czy możesz zarejestrować swoją kartę debetową w systemie bet365.
Powinieneś mieć tą opcję. Wtedy nie wykonujesz przelewów, tylko automatycznie pobierasz kasę z konta, a ona zostaje obciążona aż do rozliczenia, które trwa w dni robocze do 3 dni.
Możesz również wpłacić kaskę na ukash tak jak już ci tu radzili. Trwa to dosłownie 3 minuty - cała procedura. Tą metodą również już nie raz wpłacałem pieniążki na bet więc jest sprawdzona i najbezpieczniejsza.
Cholera, bo chciałbym po prostu wpłacić te kasę na skrilla i zapłacić na bet365.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2013 18:30 przez konsulmik.)
RE: Bet365 - problem z wpłatą pierwszych pieniędzy
(25-02-2013 04:58)Melex napisał(a): tak.
bonus 100zl dostalem za wplate 200zl, obrocilem je tak ze moglem wyplacac. pozniej byla jakas weryfikacja telefoniczna z tego bet365 przy wyplacie, nastepnie dostalem bonus za urzadzenie mobilne - wejscie przez fona przez wifi - 100 zl.
Ile zakładów musiałeś puścić, żeby dokonać wypłaty?
Wiem, że jak się bierze bonus to trzeba najpierw pograć ileś zakładów na łączną kwotę chyba 500zł.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.