Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jeżeli mógłbym doradzić to jak na hale to żadne z nich Powiedz jaki masz budżet to podpowiem Ci co wybrać, sam gram od 4 na hali więc trochę znam się na halówkach.
W takim razie polecę Ci Elastico finale, są na allegro oferty za około 220zł. Buty typowo halowe najwyższy model Elastico, są wykonane z tego samego materiału co profesjonale korki. Jednak gdyby były za drogie to bierz Elastico Pro też bardzo dobre buty na hale. Mam nadzieję, że pomogłem
z tych tutaj numer 3, kumpel ma je dosyć długo i się trzymają dobrze (a dość regularnie gramy na hali).
@2up, znajomek jeden też miał elastico, mówił, że buty nie są najlepsze, chociaż sam w nich nie chodziłem to ani nie polecę, ani nie odradzę.
Od siebie polecam Nike Tiempo i Nike ctr360.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2013 22:23 przez Boonys.)
(21-02-2013 22:28)Scoobyx napisał(a): 3
Jeśli kupujesz na alledrogo to lepiej uważaj, żebyś czasem podróbek nie kupił. Więc jak są zbyt tanie to lepiej zapoznaj się dobrze z ofertą.
rozumiem, że to mają być buty do kopania piłki na halę ? Jeżeli tak to nie patrz na kolorki tylko na jakość. Wygląd liczy się w butach do chodzenia na co dzień.