Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Broń Boże.
Jednak forum konkurencyjne to forum konkurencyjne, a zarabiam.com to zarabiam.com.
Uważam, że jeżeli sprzedaje się poradnik na tym forum, to recenzję powinien napisać tutor z tego forum. Zamiast dać recenzję Karczowi i Hard'owi. Mógł dać jednemu z Nich i jednemu z tutorów tego forum, ale to oczywiście moja prywatna sugestia z którą nikt nie musi się zgadzać.
Nie mniej jednak pytanie:
Cytat:Jest taka możliwość by poradnik otrzymał Coristo, yazir albo nitram ?
(21-02-2013 19:59)Redwids napisał(a): Podważacie wiarygodność Karcza i Hard'a?
Wiarygodność ? Na tym forum nikt ich praktycznie nie zna. Według mnie jeżeli poradnik jest sprzedawany tu to i powinien być oceniony przez ekipe tego forum. Ale to już sprawa autora tematu czy chce oddać do recenzji czy nie.
(21-02-2013 19:59)Redwids napisał(a): Podważacie wiarygodność Karcza i Hard'a?
Wiarygodność ? Na tym forum nikt ich praktycznie nie zna. Według mnie jeżeli poradnik jest sprzedawany tu to i powinien być oceniony przez ekipe tego forum. Ale to już sprawa autora tematu czy chce oddać do recenzji czy nie.
Spokojnie. Nie ma problemu. Wysłałem ci pw. Jak możesz to proszę o recenzję. Wybrałem tamte osoby ponieważ prowadzą forum o PPA i PPD . Karczu i tu na forum też się udziela. Ale doskonale was rozumiem więc jak tylko się Coristo zgodzi recenzja się pojawi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2013 21:02 przez Dymkul.)