Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam pozwolę się wtrącić w temat.
Nic wam nie dadzą programy typu Cyber Ghost i podobne . Do tego nic wam nie dadzą zweryfikowane konta , czyszczenie ciasteczek i tak dalej .
Miałem tak samo czyściłem ciasteczka używałem ghosta z abonamentem premium i miałem konta zweryfikowane .Konta weryfikuje sam i połowa kont
zweryfikowana przez telefon ponieważ posiadam startery a połowa przez emulator androida nic to nie dało przez ostatni tydzień usunęli mi 25 kont yt.
Nie filmików całe konta yt dostały bana.
Mam około 80 zweryfikowanych kont, w towarzystwie bocika yt mógłbym promować filmiki na życzenie (like,dislike,flag,comment,favourite,sub) w zamian właśnie za konta Tylko nie wiem czy jest sens i czy jakie było by zainteresowanie
(20-02-2013 22:16)rozekrr napisał(a): Dziwne, bo moje się trzymają wielu innych użytkowników również. Może podajecie bezpośrednie linki z serwisów PPA w opisie, jako download w filmie?
No nie wiem, dodałem filmik z wakacji - rejs statkiem po Budapeszcie. A na drugi dzień go nie było razem z moim kontem, które miałem jakoś od 2007 roku. Nie dodawałem tam filmów etc. z myślą o uploadzie. Swoje prywatne konto do słuchania muzyki dodawania jej do ulubionych itp. Szkoda bo teraz muszę wszystkiego szukać jak chce czegoś posłuchać. Tyle znajomych, tyle zbiorów muzycznych itp. poszło się..