Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
mlgame.pl - zarabianie na grze RPG » Nowosc!!

Autor Wiadomość
Odp: Zarabianie na grze RPG
Sprawdź:
Czyli 20$/zl . Jezeli dolarow to sporo .. Ta gierka to my lands . Gralem w nia kiedys . Widze ze zrobili tzw. Program partnerski -plus dla nich. Lepiej tak wypromowac gierke niz placic za bezuzyteczne rejestracje w sieciach afiliacyjnych

zatapatalkowane ala miniacz
RE: Zarabianie na grze RPG
Poszedł ref, również przepadam za grami RPG więc połączę przyjemne z pożytecznym Wink
@up lepiej by było gdyby dawali 20$ Tongue
Glosy: stubborn9494 (+1)
Odp: Zarabianie na grze RPG
Jedynym minusem tej gry sa obiekty flash . Gra na telefonie mimo najnowszej wersji flasha nie chodzi ;( chetnie zobaczyl bym ja na liscie apek google play Wink ale nie oplaca sie wydawac kasy zeby developer takowa stworzyl

zatapatalkowane ala miniacz
Również zarejestrowałem się z refa, zobaczymy jak to wszystko wygląda Smile
Glosy: Beliarossi (+1)
prosze o dowod wyplaty oraz jak sie z tego wyplaca? nigdzie nie widze wyplaty
To znajdź Sobie dowód... jeżeli nawet opcji wypłacania nie możesz odszukać to ciężko Ci będzie grać. Big Grin
hmmm... a co mi tam ;D zarejestruję się Wink właśnie szukałem jakiejś gry, na której można coś zarobić Wink
tylko oby wypłacali...
Wiecie, że trzeba wykupić Prmeke żeby ściągać kasę i trzeba się zdecydować na zakup nim minie okres darmowy, potem pozostaje sama gra bez zarobku?
Glosy: Iglak (+1), kris009c (+1), stubborn9494 (+1)
uuuuu. to lipa. ;/
a miało być tak pięknie... ;c
Kliknijcie sobie kuferek Wink wszystko tam pisze ew. Wiki gry
Odpowiedz