Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Wykorzystywanie emaili

Autor Wiadomość
RE: Wykorzystywanie emaili
Sprawdź:
Z tego co kojarzę to kiedyś spamiłem programem, który zwał się... Atomic Mass Mailer, jakoś tak.
ile na h maili wysylał??
Niestety nie pamiętam, to było dosyć dawno, ale byłem zadowolny.
ok , ale na oko to ile wysłał maili ??
kompa odpalonego bede miał przez 24h , ile wyślę emaili?
1000 ?
Jezusie, powaliło mi się, Ten mailer wysyła z konta np. gmail. To nie jest skrypt, który wysyła po prostu maile. Sorry za wprowadzenie w błąd.
Podobno na mailingu można zarobić, ale i podobno umiem zarabiać na PPA tylko, że mój zarobek po półrocznej pracy wynosi 8.71$ :c
Odp: RE: Wykorzystywanie emaili
(05-02-2013 22:50)minister1234 napisał(a):  Podobno na mailingu można zarobić, ale i podobno umiem zarabiać na PPA tylko, że mój zarobek po półrocznej pracy wynosi 8.71$ :c

Moj wynosi 6 dolarow po tygodniowej pracy.

zatapatalkowane ala miniacz
@up Tj. spamujesz PPA?
Odp: Wykorzystywanie emaili
nie ppa . myslalem o ptp albo adf.ly

zatapatalkowane ala miniacz
Tylko nie zapomnij wcześniej wysłać zapytania o możliwość przedstawienia oferty handlowej, bo bez tego pupa zimna.
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: