Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
dzieki kris klikajcie dopoki nie przestanie placic
ma 2 dolary za reklame na 30 sekund na 500 wyswietlen wiec napewno bedzie scam mam nadzieje ze tydzien wytrzyma
uwazajcie ale klikajcie
Mi wypłacił pol dolara z czego poszło 45 a paypal zabrał tez swoje i dostałem nie 0.50 tylko 0.13$ wole strony jak pro ktore płaca 5 dolarow lub inne co płaca 1$ czy 2$ jak omega mozilla
i instant a ten bux to tylko uzbierac 1$ i dac reklame na omega pro czy co kto tam woli
dzieki wszystkim za klikanie czekamy na nastepnego fajnego buxa
Pare dni temu udało mi się wypłacić próbne 0.04$. Kasa doszła (paypal). Na następną wypłatę trzeba czekać 10dni. Po za tym co chwilę zwiększają próg do wypłaty, najpierw wyskakiwało mi 0.50$, teraz po uzbieraniu ponad 0.50$ wyskakuje 1$ .
No ale klikam, jak będę mógł zrobić wypłatę (po upływie tych 10dni) to dam znać czy wypłacili.