Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jak promować bloga?

Autor Wiadomość
RE: Jak promować bloga?
Sprawdź:
dzięki za pomoc Smile Postaram się ulepszyć bloga, wasze rady mi się na pewno przydadzą Lol
Po pierwsze jak chcesz mieć ruch na nowych niszach. To pierwsze co to nie podawaj linka do bloga. Teraz polecam ci zrobić nowego bloga.
Sorki, za drobny odkop Xpokerface Ale mam pytanie: Mianowicie jeśli mam bloga z kilkunastoma postami to czy najlepiej go promować filmikami na yt ? A jeśli tak to do ilu wyświetleń mniej więcej je wypromować? Z góry dziękuje za odpowiedź Lol . Póki co mam około 3 wejścia dziennie na bloga a to troszkę mało smutny

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
Ja promuję tak 300-400 na filmik. A dodałeś stronę do google i do binga?? Smile
To znaczy to jest blog na blogerze więc chyba do google jest już dodany. Poza tym wpisałem jego adres w jakimś tam okienku dot. dodania adresu do wyszukiwarki. A co do bingo to ( wstyd się przyznać) ale nie wiem co to jest Xpokerface

Nie wpisuj w coś o czym nie masz pojęcia. W internecie, jak i na tym forum masz wiele odnośnie SEO. Póki co twórz nowe nisze i blog sam będzie się indexował.
Jasne, nie omieszkam jeszcze raz przeszukać forum . Dzięki Smile

Glosy: rozekrr (+1)
(06-02-2013 18:50)Oskarox napisał(a):  To znaczy to jest blog na blogerze więc chyba do google jest już dodany. Poza tym wpisałem jego adres w jakimś tam okienku dot. dodania adresu do wyszukiwarki. A co do bingo to ( wstyd się przyznać) ale nie wiem co to jest Xpokerface

Bing Webmaster Tools Wink
Glosy: Oskarox (+1)
Odpowiedz