Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Czy ten pomysł wypali?

Autor Wiadomość
RE: Czy ten pomysł wypali?
Sprawdź:
Masz już jakiś zarys wyglądu strony, funkcjonalność ?

Czy na razie tylko szukasz ciągle rozwiązań i weny?
Oczywiście że mam, skrypt do uporządkowania oraz domena i serwis może startować Smile Jednakże przed odpaleniem nie chcę nic zdradzać...
To skoro masz wszystko gotowe, to dlaczego nas na forum pytasz czy warto to robić ?

Spróbuj, nic nie stracisz a co najwyżej doświadczenie zyskaszSmile
Czytanie ze zrozumieniem "skrypt do uporządkowania oraz domena i serwis może startować" także póki co mam skrypt który muszę "dopieścić". Pytam gdyż nie chcę tracić czasu na coś co nie będzie nikomu przydatne, chodź w głębie duszy wiem że powinno wypalić Smile
Czytam ze zrozumieniem, ale z niezrozumieniem zostaje odbierany.

Skoro już w to włożyłeś pracę to teraz powinieneś iść za ciosem. Zresztą zrobisz to co czujesz, a jak widać czujesz to pozytywnie Smile
Idź za ciosem bo i tak nic nie stracisz (no może najwyżej czas).Pomysł oceniam jako pozytywny i myślę że ma szanse "wypalić"
Odpowiedz