Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc

Autor Wiadomość
RE: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc
Sprawdź:
Nom i żeby ceny nie były z kosmosu.
to tylko trzeba zrobic jakąs grafike , wsatwic , połaczyc z baza danych i wymyslic nazwy podfolderów i różnyh opcji.
A sprzedaż lajków/wyś/innych takich usług w Multimedialnym Sklepiku Fc będzie dostępna ?
Odp: Fireshop - Multimedialny Sklepik Fc
Pewnue nie.. Narazie czekamy . Jezeli fc chca zrobic aplikacje niech pisza na forum android w dziale ogloszenia dla devolperow

zatapatalkowane ala miniacz
sklepik będzie rozbudowywany.
Mamy nadzieję,że ruszy on z początkiem lutego
Mam takie pytanko odnośnie "Facebook AutoLike Script : Skrypt do automatycznego lajkowania strony na facebooku" opłaca się zakupić?
@up
Nie opłaca wpisz to samo w google a odrazu masz link do ściągnięcia za darmo Big Grin
Może mi ktoś napisać na czym polega dokładnie ten skrypt? Czy to o to chodzi, że typek wchodzi na sronke, i jeżeli kliknie w byle co i jest zalogowany na fejsie, to automatycznie zalajkuje moją stronę ? I czy jak kliknie i strona sie zalajkuje, to to w co kliknął się otwiera , czy tylko strona sie lajkuje?

Wiem, że trochę zamotane, ale mam nadzieję, że zrozumiecie Smile
dzięki Kzn w takim razie sobie poszukam czegoś darmowego Big Grin
Ja już znalazłem skrypt za darmo, pierwszy wynik w google Big Grin Chyba wasi programiści muszą napisać coś naprawdę złożonego, inaczej nie ma problemu ze znalezieniem tego za free Big Grin

kruszq, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2012.
Odpowiedz