Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Poszukuje poleconych

Autor Wiadomość
RE: Poszukuje poleconych
Sprawdź:
Zgłaszam się Wink Po opiniach widzę, że warto Wink
Lista aktualna pobrań z dzisiaj :
http://screenshooter.net/9986922/pnhkufi

Jeszcze pewnie przez godzinke wpadnie ale w last downloads juz pewnie nie bedzie ;P
Odp: Poszukuje poleconych
Niezle zarobki . Trafne nisze

zatapatalkowane ala miniacz
Nie przeszkadza to, że macie konta czy nawet macie innego mentora. Jest możliwość zmiany mentora wystarczy napiszać na maila: [email protected]
Odp: Poszukuje poleconych
Napisalem na gg . Czekam z niecpierpliwoscia

zatapatalkowane ala miniacz
Polecam Jakuba, zarabiam razem z nim i jestem na dobrej drodze do wyskokich zarobków Smile
Do mnie kolega Kuba nie podszedł jak należy, rozmowa trwała jakiś czas, nagle kontakt się urwał, nie dostałem nawet żadnej informacji w stylu "muszę uciekać" itp. Jak dla mnie nie poważne podejście jeżeli chce się pracować z osobami z polecenia. Mam nadzieję że to się zmieni, i nie będę szukał kogoś innego Smile Czekam na odpowiedź na gg.
(14-01-2013 18:01)rozekrr napisał(a):  Do mnie kolega Kuba nie podszedł jak należy, rozmowa trwała jakiś czas, nagle kontakt się urwał, nie dostałem nawet żadnej informacji w stylu "muszę uciekać" itp. Jak dla mnie nie poważne podejście jeżeli chce się pracować z osobami z polecenia. Mam nadzieję że to się zmieni, i nie będę szukał kogoś innego Smile Czekam na odpowiedź na gg.

Czasem ma problemy z internetem z tego co wiem.
Sprawa z Kubą wyjaśniona. Póki co jest jak powinno - OK Smile
Napisałem wczoraj, czekaj na odpowiedź na gg Wink
Wątek zamknięty