Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ogłoszenia Parafialne:
1. Przed 2 minutami zamówiłem tego Shanka 2, jak dostane maila to wrzucę screena.
2.dennisek78 może dokładniej opiszesz w jaki sposob zarobiłeś te Coinsy ? Tylko na grach czy jakieś ofert ? Jezeli tak to jakie ? Bo mi ciężko idzie zbieranie tych pkt.
3. Chciałbym podziękować użytkownikowi o nazwie Yazir (tak zarejestrowany na Tremor) za rejestracje z ref linku, dzięki tobie jestem w stanie przetestować czy ta stronka działa
Oraz jeszcze jedno pytanie a mianowicie Czy istnieje sposób na wykonywanie tych ofert ze subskrybcją telefoniczną aby nie subskrybowało ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2012 13:13 przez radekb29.)
(30-12-2012 13:09)radekb29 napisał(a): Ogłoszenia Parafialne:
1. Przed 2 minutami zamówiłem tego Shanka 2, jak dostane maila to wrzucę screena.
2.dennisek78 może dokładniej opiszesz w jaki sposob zarobiłeś te Coinsy ? Tylko na grach czy jakieś ofert ? Jezeli tak to jakie ? Bo mi ciężko idzie zbieranie tych pkt.
3. Chciałbym podziękować użytkownikowi o nazwie Yazir (tak zarejestrowany na Tremor) za rejestracje z ref linku, dzięki tobie jestem w stanie przetestować czy ta stronka działa
Oraz jeszcze jedno pytanie a mianowicie Czy istnieje sposób na wykonywanie tych ofert ze subskrybcją telefoniczną aby nie subskrybowało ?
Możesz sprawdzić ile każdy z poleconych zarobił ? Tzn. czy istnieje możliwość czegoś takiego ?
Nie ma problemu
Jestem pierwszą osoba która zarejestrowała się z refa?
Zarejestrowałem się żeby sprawdzić czy opłaca się to
Ja narazie tylko 2 sprawdziłem
xD
dX
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2012 13:22 przez yazir.)
Dennisek czekamy na tą liste, najlepiej z tłumaczeniem jak zrobić oferte ;P
Rainbow Dash, Tak istnieje taka możliwość
yazir, nie ogolnie mam juz 9 reffów ale jedynie Ty i pikusix1 cokolwiek mi przynieśli. Z tym że ty najwięcej