Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Siema !
Ktoś się może orientuje, ile można założyć kont na addme z jednego ip ? Czy grozi to blokadą ? Jak tak to blokują konto, czy ban na ip? Ktoś wie coś na ten temat, proszę o pomoc
Z banami to jest różnie , jak im się zachce, ale ostatnio chyba są ostrzejsi. Bana na ip dostałem tylko raz, wtedy nie mogłem wejść na stronę(po prostu jest biała strona), pomógł VPN , a rano już miałem inne ip i nie było problemów. Zależy czy chcesz nabijać na raz czy po kolei . Jak na raz to z dwoma będzie już problem, a po kolei to możesz ile chcesz i nie powinno być problemów. Jakbyś chciał za darmo nabijać kilka na raz to polecam ci taki sposób: Maszyna wirtualna, a na niej VPN. No i jeśli chodzi o bana to trzeba mieć dobrego bota, ja niestety mam z tym problem więc nie polecę ci żadnego. Korzystam z macrosów, które niestety grożą banem i z jednego bota który bardzo wolno zbiera. To tyle, miłej zabawy i nie rób mi za dużej konkurencji