Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
showUp.tv » Hmm strona dla osób pełnoletnich ;P

Autor Wiadomość
RE: showUp.tv
Sprawdź:
Słabo mi się widzi zarabianie w tym serwisie, bez świecenia cycuszkami i dupcią, ja niestety z góry jestem skreślony jeżeli chodzi o zarabianiem w showUP.tv Big Grin
Ja wiem co sobie ludzie myslą na temat takich stron... Ale tam ludzie normalni nie swiecący tylkiem i czym innym tez są Smile
Jak już wspomniałam są tam tez niepełnosprawni , którzy zbierają na rehabilitację , dlatego tam wchodzę czasami po to aby dać im kilka żetonów kupionych poprzez sms , mnie parę groszy nie zbawi a komus moze wiele pomóc Smile

Nie robie tam pokazów ! Rolleyes
Glosy: Limitless (+1), HOLANDIIA (+1), Symbian (+1)
Dobrze gada,polać jej ! Jerk
(15-11-2012 21:27)slonce napisał(a):  Nie robie tam pokazów ! Rolleyes

jak zrobisz to sie tam zarejestruje Big Grin

PS. patrzac okiem po kamerkach to same dupy Smile

TwojaMama, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
niezle jazdy tam czasami leca Big Grin

koles wkladajacy sobie w pisiora NÓŻ trololol laski wkladajace sobie ogorki i takie tam rozne rzeczy Tongue przez stosunki na 1000 roznych sposobow Wink
@slonce Jakie maja nicki to cos poleje Big Grin Nom chyba mnie przecierz to 100 zetonow nie zbawi a moze pomoge Big Grin
Panowie na takim serwisie są spalenie, bo nie będą wymachiwać dżidą przed kamerką.
(16-11-2012 01:23)Deotho napisał(a):  Panowie na takim serwisie są spalenie, bo nie będą wymachiwać dżidą przed kamerką.

i nie zapłacą im za to Lol ale kiedyś ktoś wrzucił gdzieś linka jak facet sobie sam robi dobrze ustami, chyba ciekawych ludzi można spotkać
(16-11-2012 01:20)HOLANDIIA napisał(a):  @slonce Jakie maja nicki to cos poleje Big Grin Nom chyba mnie przecierz to 100 zetonow nie zbawi a moze pomoge Big Grin

Obserwuj, widać ze to osoby schorowane i na pewno nie świecą tym gdzie slonce nie dochodzi ;P Nie będę upubliczniać ich nicków bez ich zgody.
(16-11-2012 07:02)HAUKA napisał(a):  
(16-11-2012 01:23)Deotho napisał(a):  Panowie na takim serwisie są spalenie, bo nie będą wymachiwać dżidą przed kamerką.

i nie zapłacą im za to Lol ale kiedyś ktoś wrzucił gdzieś linka jak facet sobie sam robi dobrze ustami, chyba ciekawych ludzi można spotkać

Ciekawe gdzie zgubił żebra Jerk
Wątek zamknięty