właśnie ja też czekam na kontakt od Marcheweczki. Powiem szczerze, że pierwszy raz spotykam dziewczynę, która inwestuje takie duże kwoty. Myślałem, że to bardziej faceci są skłonni do ryzyka
W nocy poczyniłem dwie pierwsze inwestycje.
Generalnie moje odczucia są takie:
- jak na pierwsze dwie transakcje to niewiele mogę powiedzieć

- mogę się oczywiście mylić ale przyjąłem taką strategię:
1) aby określić czy stawiam na PUT czy CALL to obserwuję wykres, jeśli przez większość czasu trwania danej opcji wykres wskazuje, że cena jest poniżej to stawiam, że będzie PUT
2) zwracam również uwagę na to traders choice. Jeśli większość wskazuje na to, że będzie PUT i wykres też przez większość czasu jest poniżej to wybieram PUT
3) omijam te oferty gdzie ciężko jednoznacznie stwierdzić po wykresie czy przez większość czasu było powyżej czy poniżej
4) stawiam małe kwoty. Raz postawiłem 25€ i straciłem

zwrócili mi 2,5€
a w drugiej transakcji postawiłem 50€, a co tam, raz sie żyje

i trafiłem

Zwrócili mi 85€
i właśnie w tej drugiej opcji było, że większość czasu wykres wskazywał poniżej i traders choice też wskazywało na poniżej
Czyli reasumując:
Postawiłem łącznie 75€, w pierwszej transakcji zwrot 2,5€ a w drugiej 85€ czyli łącznie 87,5€. Zysk wyniósł 12,5€
AHA
wykresy można sobie po inwestycji na żywo oglądać i wtedy pikawa szaleje

bo jak pojawia się zielona linia to znaczy że zajebiście, a jak pojawia się czerwona to dupa
W weekend spróbuję tych opcji one touch, na tej stronie co podała Marcheweczka fajnie opisują o co chodzi z tym łan taczem

ale nie sądzę by to było takie proste skoro dają nawet 700%