Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie wiem o co Ci znów chodzi z tymi pobraniami, jakoś mi i ogromnej liczbie innych pobrania zaliczało i zalicza poprawnie, a gdzie tylko widzę Twój wpis to narzekasz na niezaliczanie..
To nie wiem,może przesadzam...Ale! Przez długi okres czasu gdy byłem na fc nie wpadło mi żadne pobranie a gdy przeniosłem się do innego serwisu pobrania zaczeły wpadać moment,i jak to wytłumaczyć?
Inny serwis? Masz na myśli CB? Bo jak widze to więcej masz na FC więc również w tym wypadku raczej nie ma co tłumaczyć i założę się, że to nie było tak, że po prostu zmieniłeś link i już pobranie wpadło, bo to po prostu nie możliwe
Widać że serwis dba o użytkowników i to mi się najbardziej w tym podoba
Właśnie wchodzę dzisiaj na konto patrzę i mam 104 punkty i nie wiedziałem o co chodzi a weszłem tylko na zarabiam.com i odrazu się dowiedziałem
(01-09-2012 21:10)Symbian napisał(a): Dobra a jak teraz jest u was z zaliczeniami pobrań? Bo na chwilę obecną wszystkie materiały przeniosłem do konkurencji
Dziś kończymy testy konwersji (są bardzo zadowalające)
Zapraszamy więc wszystkich "grzeszników" do nawrócenia i powrotu do nas
Ze względu, że większość z Was jutro uda się na kolejny rok ciężkiej pracy(jak i większego lenistwa) zapewne położycie się wcześniej spać, a żeby nie trzymać Was w niepewności publikujemy wstępny katalog przed czasem !
Tym razem spełniamy obietnice przed czasem !
Katalog(ceny, produkty mogą ulec zmianie, nagród będzie systematycznie przybywać i będą aktualizowane) http://screenshooter.net/9047297/dhbwfcj