Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Re: Moja nowa wypłatka 685.55pln z MyPay.PL ! + DODATKOWO KODY do MyPay.pl dla WAS !
Sprawdź:
Tytul operacji oraz imie i nazwisko nadawcy bardzo dziwnie wyglada. Jest zamazane z lekka . Moze to tylko pixele na moim telefonie , wiec nie mam juz pojecia...
RE: Moja nowa wypłatka 685.55pln z MyPay.PL ! + DODATKOWO KODY do MyPay.pl dla WAS !
Nie specjalizuje się w szpiegowaniu, ale od czasu do czasu gdy potrzebuję coś dorobić na szybko w Paint'cie właśnie tak wygląda obraz po zapisaniu, mam na myśli takie rozmazania. Tak więc na 100% screen znajdował się w Paint'cie. Aczkolwiek poczekajmy na dalszy rozwój
RE: Moja nowa wypłatka 685.55pln z MyPay.PL ! + DODATKOWO KODY do MyPay.pl dla WAS !
ReasumujÄ…c:
1. Nikt przy zdrowych zmysłach w serwisie w którym jest
minimum do wypłaty 7,50 nie zbiera do takiej kwoty,
gdyż jak wiadomo rok temu serwis miał powazne problemy z wypłatami.
2. Jak wyżej zauważono w tym screniew w polu tytuł powinno być:
myPay.pl Payment ID ..... i tu tego brakuje.
3. Po powiekszenniu tego dowodu wypłaty zdecydowanie widać
nieudolne wstawianie metodą wytnij - wklej, napracował sie autor, ale efekt mizerny widoczny gołym okiem.
Za to jawne oszustwo odradzam rejestrowanie sie u tego kolesia, bo jak większości z nas wiadomo na MyPayu miodu nie ma, trzeba sie grubo narobić, a Akcje zaliczają bardzo słabo.