Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wymiana linków Adf.ly » Dla wszystkich zarabiających w adf.ly

Autor Wiadomość
RE: Wymiana linków Adf.ly
Sprawdź:
A co myślicie o skracaniu linków z adf.ly przez tnij.com bądź chwdp.org ? Codzinnie bym mógł zmienieać serwer skracanie , czyli na adfly raczej banów by nie było Wink
adfly rozdaje banany za skracanie skracanych linkow i to raczej latwo wykryc
Ale za anonimowość chyba bana nie dadzą Wink :
http://anonym.to/en.html#multiLink
Jak sądzicie ?

//Edit
Mam jeszcze lepszą stronkę . Dzięki niej wszystkie wychodzące linki z mojej strony będą się maskować pod Facebook, Twitter itp. czyli w 100% nie wykrywalny dla adf.ly Wink
Facebook zablokował adf.ly. Trzeba będzie po prostu popróbować, testy zrobić, ze skracaniem lub stronami do anonimowości linków.

[Obrazek: 9KbCv.jpg]
Reputy rozdaje! 2 dziennie! http://zarabiam.com/Temat-1-Klik-2-Reputy-57130
Okey to dzisiaj będą testy , pod wieczór dam znać Wink
No , niestety ale adf.ly chyba wszystko rozpoznaje , próbowałem chyba wszystkich przekierowań a tu nic ;/
Macie może jakieś inne pomysły na ukrycie refa ?
linki tekstowe kopiowane do schowka po kliknieciu na nich i "ręczne" wklejanie do paska adresu?
Glosy: laterpl (+1)
No dobry pomysł , problem jest tylko taki że chyba nie każdemu będzie się chciało to robić . Ale póki co chyba zostaniemy przy tym ...
tylko tym sposobem ciezko chyba sprawdzic czy ktos jest aktywny :/
Dokładnie, ciężko sprawdzić czy ktoś jest aktywny, a po drugie, wątpię by komukolwiek chciało się pobierać plik, otwierać, kopiować, wklejać i ew. jeszcze dawać Wam o tym znać. Za dużo roboty jak na jeden link. No ale to jest tylko moja subiektywna opinia, z którą oczywiście nie musicie się zgadzać.
Odpowiedz