Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki !
Jest ! Moja pierwsza wypłata z tego serwisu (wypłacają bez żadnych problemów,bardzo szybko) :
Kwota zarobiona w kilka dni (w kilka dni ponieważ dość wysokie stawki były) , ogółem pomogę w zarabianiu w zamian za rejestrację z reflinku - kontakt PW .
Mam parę nisz,będę je wykorzystywał.
Myślę nad połączeniem tego, będę wrzucał pliki na jakieś serwisy PPA , i potem będę blokował LockBuzzem ,linki PPA , 2x zarobek : )
(30-07-2012 09:46)Tochkan napisał(a): Michał ,razem z drugim kolegą prowadzili MegaEarn. Nie oszukał nikogo ,dopilnował aby wszystkim wypłacili,więc proszę nie pisać głupot.
Właśnie widać jak wypłacił ostatnie wypłaty. Aż mu strone hackneli ahhaha
(30-07-2012 09:46)Tochkan napisał(a): Prosiłbym jednak osoby ,które po pierwsze nic nie wnoszą do tematu, psują naszą opinię , za przeproszeniem nic nie wiedzą w Tym temacie.
Michał ,razem z drugim kolegą prowadzili MegaEarn. Nie oszukał nikogo ,dopilnował aby wszystkim wypłacili,więc proszę nie pisać głupot.
W przeciwieństwie do Mareczka XP ,który tworzył serwisy ala MegaEarn,wypłacił 3 razy,resztę brał dla siebie , Michał to godny zaufania człowiek.
Więc na przyszłość, prosiłbym jednak o nie pisanie nieprawdziwych informacji.
LockBuzz jest projektem nie tylko Michała.
po takim tonie wypowiedzi dla mnie widać to tak jak byś miał coś wspólnego z tym serwisem
więc dowód paypal w twoim poście dla mnie nie jest żadnym dowodem wypłaty i wypłacalności serwisu tylko przelewem kolegi dla kolegi z konta na konto
a jak coś jest M. bereszyńskiego to popieram w pełni wypowiedź Killer - najlepiej omijać szerokim łukiem i trzymać się od tego z daaaaaleka
Ze stylu wypowiedzi Lockbuzz można wywnioskować, że z konta pisze ta sama osoba, która pisała z Michała Bereszyńskiego.
Nie stosowanie kropek, zdania w nowych liniach ;s
(30-07-2012 10:06)haggard napisał(a): Ze stylu wypowiedzi Lockbuzz można wywnioskować, że z konta pisze ta sama osoba, która pisała z Michała Bereszyńskiego.
Nie stosowanie kropek, zdania w nowych liniach ;s
na koncie michała już dawno wypowiedzi na forum nie było
może czas sprawdzić czy Lockbuzz i michał bereszyński to nie jedna i ta sama osoba i te 2 konta to multikonta