Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Trochę poczytałem o tym programie i wygląda ciekawie. Sądzę, że warto tam ulokować $. Jeżeli pociągnie tyle co JBP to im wcześniej się wejdzie tym lepiej
wystarczy wejść na moją stronę i tam są dowody wypłat. Jak to będzie dla niektórych za trudne to mogę dowody wypłat wkleić tutaj lol.
Co do wypowiedzi "kniciu" to 2 lata temu też bym tak reagował jakby ktoś mi pisał o 10000 zł miesięcznie. Wtedy uploadowałem pliki kilka godzin dziennie za 30-50$ miesiecznie. Różnica jest taka, że tam nie mogłem niczego stracić(bo nic nie wpłaciłem), a obecnie mogłem- mój wkład 500$. Na szczęście mint okazał się świetnym programem.
Ps. Tak jak pisałem wcześniej na bieżąco będę informował o nowościach, wypłatach etc. Polecam program bo wydaje się być drugim JBP Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2012 23:23 przez imagine.)
Witam ponownie, przesyłam moje wypłaty z minta na payza. Trochę również mam wypłacone na LR. Dzisiaj po raz kolejny zleciłem wypłatę 100+$ na payza i 100+$ na LR. Jak dostanę kasę to wkleję tutaj screeny + na moją stronę http://zarabiaj-online.bugs3.com
Dzisiaj wyszedł nowy newsletter w którym informują iż przedłużają promocję na mint o'clock promo tokeny do 25 czerwca. Z tym że tokeny wygasają nie po 250% ROI a po 300%. Co daje czystego zysku 200% , przy oprocentowaniu takim samym jak poprzednio a więc 2.8%-3.2%.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2012 11:34 przez imagine.)
Witam, poniżej przedstawiam kolejne wypłaty z miętówki Dzisiaj została zlecona kolejna na payza ( ok 300$). Jak wcześniej pisałem, przez najbliższe kilka dni chce powypłacać na wakacje, po czym niedługo na maxa zacznę znowu reinwestować. W razie pytań zapraszam. http://zarabiaj-online.bugs3.com/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2012 09:43 przez imagine.)