Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Ponad 1,5 PLN za rejestrację i zrobienie oferty
(02-06-2012 10:33)kris009c napisał(a): wiesz co, wypłać mi na razie za samą rej., później będę się z tym dalej bawić, bo teraz coś oferty powygaszane są. Ciężko coś mi dobić do wypłaty;p
Problem w tym, że ja nic nie mam z tego, że się zarejestrujesz z mojego refa, póki nie zrobisz akcji za min. 0,25$. Póki takiej akcji nie zrobisz, jedyne co dostaję, to 25% Twoich zarobków, które i tak później Ci zwracam. Przykro mi. :/
I co masz na myśli mówiąc że są powygaszane? Tzn nie zalicza Ci ich, czy nawet nie wyświetla?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2012 11:10 przez Matez.)
ok w końcu zaliczyło moim błędem było to, że jest kilka ofert na macbooka, a ja kilka na jeden e-mail robiłem i żadnego nie liczyło
Paid to Signup - Super Sonic Ads 0.2600
pp: [email protected]
(02-06-2012 15:24)kris009c napisał(a): ok w końcu zaliczyło moim błędem było to, że jest kilka ofert na macbooka, a ja kilka na jeden e-mail robiłem i żadnego nie liczyło
Paid to Signup - Super Sonic Ads 0.2600
pp: [email protected]