Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Z tego co też przeczytałem, aby dostać za poleconego 20000 credits musi zagrać co najmniej 20 partii (nieważne, czy z robotem czy z graczem) o łącznym czasie 120 minut (2 godziny).
(03-06-2012 10:12)BabciaKleofas napisał(a): Najnowsza wersja Flasha nie pomogła, cały czas biały ekran, cóż, przyzwyczaiłem się do tego, że mój laptop ma odpały... :/
Co do stronki, to bardzo fajna! Ten shooter jest niesamowicie łatwy, nie wiem czy to doświadczenie zebrane po latach gry w FPSy, czy wina innych graczy, ale prowadziłem w każdym meczu. :O
Wypłacają na 100%, kupę kasy na tym zarobiłem w 2011. Teraz jest dużo trudniej, ale gwarantuję, że wypłacają jeśli się nie oszukuje. Konta przed wypłatami dokładnie sprawdzają. Screena nie wkleję z pp bo nie chcę mi się go uploadować xd