Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Megatypers.com

Autor Wiadomość
RE: Megatypers.com
Sprawdź:
Nie działa

@Edit juz dziala Smile
Ok, zarejestrowałem się. Wie ktoś jak uzyskać własne kody do żeby przyjmować referali? Wchodzę w zakładkę Affiliates -> codes. Pisze mi: You have used 0 codes out of maximum 10. You have 10 unused codes remaining. Biore add new code, wpisuje kilka liter jednak kod sie nie generuje. Wat do?
btw, jeśli są wypłacalni to nawet niezły zarobek. Obliczyłem że 1-2zł na godzinę ; d
Powinien pojawić ci się normalnie kod. Ja jak dodawałem kody to pisałem np. k10 i normalnie się tworzył. Ewentualnie wyloguj się i spróbuj jeszcze raz.
fajnie jakby to nie był scam . są jakieś dowody ?
Działa od niedawna więc na razie nie mam dowodu. Jak zlece wypłate to dodam. Nic nie inwestujesz a jest możliwość zarobienia.
Correct: 112
Incorrect: 1
Total: 113

Estimated balance: 0.104$
W pierwszym poście znaleziony dowód wpłaty!
Podam swoje kody:

CAO
CAQ
CAT
CAV
CB4

Jakby ktoś potrzebował więcej to pw
ja już swoje wszystkie mam wykorzystane Smile

Czy zalicza wam kaskę za poleconych czy jeszcze nie ?
Gdyby ktoś potrzebował, moje kody.

DBV
DC0
DC1
DC4
DC5

Fajny serwis, ale wkurza trochę to, że czasem zanim załaduje się obrazek jest już tylko 9-10 sek. do końca. :/
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: