Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje » ☞ Zarabiaj przez internet z najlepszym na rynku programem zarobkowym typu SurfBar ㋡ dowody wypłat, opis, poradnik, opinie, inwestowanie
RE: NOWY polskojęzyczny SurfBar! KONTO VIP NA MIESIĄC GRATIS!
Już się rejestruję z twoje linka.
@EDIT
Jestem podczas testowania ale trochę nas okłamałeś tym co napisałeś.
-Za reklamę jest 1pkt a nie 1.25.
-Za klika jest od 5 do 10 pkt a nie do 20.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2012 17:11 przez micheo.)
(26-01-2012 16:59)micheo napisał(a): Już się rejestruję z twoje linka.
@EDIT
Co do klików nie skłamałem często są kliki po 20 pkt
A co do 1.25 nie sprecyzowałem : masz 1.25 pkt za minutę ponieważ po rejestracji otrzymałeś Gratis konto VIP I na 31 dni
PS: bardzo dziękuję za zapis dla najaktywniejszych pod koniec miesiąca oferuję 50% refback punktów które dzięki nim zdobyłem
(26-01-2012 17:24)MrocznyKILL napisał(a):
(26-01-2012 16:59)micheo napisał(a): Już się rejestruję z twoje linka.
@EDIT
Co do klików nie skłamałem często są kliki po 20 pkt
A co do 1.25 nie sprecyzowałem : masz 1.25 pkt za minutę ponieważ po rejestracji otrzymałeś Gratis konto VIP I na 31 dni
PS: bardzo dziękuję za zapis dla najaktywniejszych pod koniec miesiąca oferuję 50% refback punktów które dzięki nim zdobyłem
ymy... na ja tylko napisałem tak jak pisze na stronce, nie brałem pod uwagę konta vip - źle zrozumiałem lub źle napisałeś ... nie ważne ale wielkie dzięki za stronkę. POLECAM
Cytat:ymy... na ja tylko napisałem tak jak pisze na stronce, nie brałem pod uwagę konta vip - źle zrozumiałem lub źle napisałeś ... nie ważne ale wielkie dzięki za stronkę. POLECAM
Nie ma za co życzę sukcesów w surfbarze ma mało członków i od niedawna dodano polski język więc polski rynek czeka
Mroczny bo zarejestrowałem się z twojego linka i teraz taka prośba. Mógł byś zorganizować piramidkę/łańcuszek? Nikogo tu nie znam, ponieważ jestem nowy a w dziale na ten temat nie mogę napisać bo nie mam wymaganej ilości postów. Dał byś rade pomóc? http://www.i-gagnant-barre.com/?u=micheo&lang=pl
Dziękuje za liczne rejestracje i zapraszam kolejne osoby program od niedawna wprowadził polski język więc na naszym rynku ma spory potencjał w zbieraniu ref
Nie przegap okazji zawsze zazdrościłeś osobom w 20dolars2surf ich tysięcy poleconych??? Teraz masz okazję również sporo zarobić i gagnant baree od niedawna wprowadził polski język i liczy dopiero 16tys użytkowników więc na polskim rynku ma spory potencjał !
Nie zwlekaj dołącz już dziś i zdobywaj mnóstwo poleconych za free ( zwróć uwagę na zrzut ekranu poniżej to poleceni zdobyci prze zemnie wczoraj i to nie wszyscy bo się nie zmieścili na zrzucie ekranu ). Dołącz z mojego ref linka a zdradzę ci moją tajemnicę na zdobywanie poleconych ( METODA W 100% BEZ SPAMU!!! I W 100% LEGALNA ) ... Po rejestracji skontaktuj się ze mną poprzez PW na forum lub bezpośrednio w i gagnant baree.