Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ok, tylko ze np. jak kupie pentagram, lub linksysa, ale raczej penta... to czy bede potrzebowal modemu neostrady ? bo np. tp-linki potrzbuja a mi sie zwalil ????
Ja posiadam od ładnych kilku lat linksys, wtedy kosztował jakieś około 250zł ale teraz na pewno ceny spadły. Niezawodny, instalacja tylko raz, później przy formacie kompa nie trzeba ponownie instalować czy cuś. Hula jak ta lala
(27-12-2011 08:01)Baleron333 napisał(a): na allegro .a jednej aukcji pisało że aby tp link działał poprawnie to do routera musi być podłączony modem z wejsciem ethernet
Jak kupujesz router z ADSL2+, czyli taki jaki trzeba pod neo, nie musisz nic a nic innego podłączać. Kup sobie jakiegoś TP-Linka i będziesz zadowolony. Ja mam Netgear i też się spisuje.