Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Póki co bardzo wątpliwe, spodziewam się że zaraz całe wiary mlm'owskie będą się rejestrować obiecując perełki w zamian za refa,
generalnie wszyscy mlmowcy którzy przewineli się przez forum chcą jedynie pozyskać osoby pod swoje struktury, a nie dyskutować o samym mlmie.
Jeżeli powstanie więcej tematów dotyczących marketingu wielopoziomowego i powstanie zainteresowanie to Nad działem można będzie się zastanowić
(26-12-2012 10:43)demi12125 napisał(a): dział "zarabianie na facebook'u" coraz więcej osób pyta jak zarabiać, jak zbierać fanów itp.
Hmm czy ja wiem..
Jest dział Zarabianie przez Internet i tam można sobie wejść i poszukać TO NIE BOLI. Większość zadaje takie pytania bo chce mieć wszystko podane na tacy najlepiej żeby jeszcze dać im lajki i kasę.