Na początek sorry że tak późno. Byłem zarobiony wczoraj. Z żoną

Na dodatek firefox mi sie zawiesił i musiałem wszystko pisac od nowa
(nauczka żeby zapisywać szkice)
Webinar się odbył. Myślałem że Gee DaCosta to kobieta, ale okazało się inaczej. Szczegół.
Mogło to być lepiej zrobione, a nie tylko w PowerPointcie. Wyglądało to mało profesjonalnie. Poza tym były problemy techniczne.
Ale do rzeczy:
Wazzub to, jak się okreslają, internetowy fenomen dzielący się pieniędzmi.
Zakładają, że w fazie pre launch, liczba użytowników osiągnie milion. Co ciekawe szacują że po 01.04 wzrost będzie jeszcze szybszy.
Poniżej wykres.
Pytanie tylko dlaczego, ludzie będą się zapisywać po 01.04, skoro zarabiać mają tylko Ci zapisani przed tą datą?
Otóż ma się to dziać za pomocą ich strony startowej, którą jak wiemy, będziemy uruchamiać od kwietnia. Wazzub określa ją mianem perfekcyjnej.
Ma tam być:
- 1 Dobra wyszukiwarka (google?)
- 2 Sekcja wiadomości
- 3 Możliwość kontaktu ze znajomymi.
- 4 Darmowe gry z nagrodami pieniężnymi
- 5 Program zbierania punktów tzw. dealpoints za które będziemy mogli robić darmowe zakupy, dostaniemy kupony do restauracji, na wyjazdy, usługi itp. Czyli zakupy grupowe będą tam obecne. Według mnie to dobrze, bo to znaczy że kasa będzie się wokół tego kręcić

- 6 Spersonalizowane oferty i możliwość znalezienia tego co szukamy w jedny miejscu (tak zrozumiałem)
Został też przedstawiony ogólnie team który stoi za projektem i jego wykonaniem. Pomysłodawcami byli jacyś "guru" marketingu sieciowego z USA,Europy,Indii i Chin. Dwaj główni inwestorzy są z Europy i USA.
W Stanach jest większość całej ekipy bezpośrednio pracującej nad projektem. Poniżej skład i lokalizacja.
![[Obrazek: wazz2.jpg]](http://img836.imageshack.us/img836/6088/wazz2.jpg)
Do tego jeszcze dochodzi dwie osoby z support teamu i jeden Master Distributor czyli Gee DaCosta.
Przypomniane i podane zostały też najważniejsze daty:
Czyli 15 maja jest dzień na który wszyscy będziemy czekać.
Co jeszcze?
Tak jak się można było spodziewać, każdego miesiąca (sty,luty,marz) organizowane będą konkursy na najlepszych sponsorów (zapraszających)
Stawki obrazuje tabelka:
Czyli jest nieźle

Sprubuję dowiedzieć czy kasę wypłacą wcześniej czy razem ze wszystkim w maju.
Dodatkowo dla osoby która stworzy największą "rodzinę" czyli poleconych na wszystkich 5 poziomach wyjazd do Las Vegas no i odebranie wypłaty w gotówce

Szczególiki:
I to by było na tyle.
Zabrakło konkretów jakimi sposobami wypłacać będę pieniędze. Albo coś przeoczyłem.
Czekam na jakieś komentarze.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Pozdrawiam.