Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-09-2011 12:29)vincentdangogh napisał(a): 1. Tylko fake pliki z tym, że filmiki są dopracowane w każdym calu (dlatego tak długo mi z tym wszystkim schodzi) i naprawdę wygląda to tak, jakby wszystko pięknie działało
2. Myślę, że własny hosting + domena "com" to podstawa.
EDIT: masterex2 - a tak swoją drogą to czy Ty czasami po zarejestrowaniu z mojego reflink'a na FC nie wziąłeś nóg za pas i nie spierdzeliłeś sobie?
Tak, na firecash jestem twoim refem, jednak po tej długiej awarii zrezygnowałem z FC i teraz jestem w SC
Blogspot - praktycznie nic nie robisz,a masz w miarę wyglądającego bloga
Wordpress- trochę pokombinujesz, ale blok zdecydowanie ladniejszy i stabilniejszy
no właśnie weebly czy wordpress to praktycznie to samo , przeciez to jeden i ten sam html , tylko nieco edytory sie różnią , wybrałem weebly i na razie jestem zadowolony