Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
20$2Surf - pytanie

Autor Wiadomość
RE: 20$2Surf - pytanie
Sprawdź:
(15-10-2011 14:30)jackthekiller napisał(a):  przecież wiadomo ze samemu aby cokolwiek zarobić to można kilka lat się bawić

tu chodzi tylko i wyłacznie o poleconych!!! jak ktoś ma sposób i smykalke do ich znalezienia to może być calkiem niezłe źródlo dodatkowego dochodu..Smile

W sumie to racja ;d
co racja to i racja....tak jak w każdym buxie tak i w surfach..tylko i wylącznie poleceni..Smile
Poleceni poleconymi trzeba też pamiętać o tym aby ci ludzie aktywni byli bo znam wiele osób które mają po kilka tysięcy poleconych, a zaledwie garstka z nich punktuje.Większość ludzi rezygnuje ponieważ ktoś im pisze głupoty że zarobią niebotyczną kasę. A rzeczywistość niestety okazuje się brutalna.
Ludzie, czy naprawdę ktoś włącza kompa tylko po to żeby uruchamiac Surfbar ?????

Przecież surfbary z załozenia pracują PRZY OKAZJI pracy na kompie.

Ja mam w czasie pracy na kompie włączone 3 (trzy) surfbary i dorzucaja mi do "kieszonkowego" ok 10-15 Euro miesięcznie. Oczywiście na kazdym mam troche Poleconych.

Ale pracują one tylko PRZY OKAZJI. I tak to trzeba traktować. Ty pracujesz na kompie a surfbar sobie cichutko nalicza punkty. Ty przestajesz pracować - on również.

Ja z reguły robię wypłatę przed wakacjami i zawsze jest dodatkowe parę złotych....
(20-10-2011 14:35)papajaz69 napisał(a):  Ludzie, czy naprawdę ktoś włącza kompa tylko po to żeby uruchamiac Surfbar ?????

Przecież surfbary z załozenia pracują PRZY OKAZJI pracy na kompie.

Ja mam w czasie pracy na kompie włączone 3 (trzy) surfbary i dorzucaja mi do "kieszonkowego" ok 10-15 Euro miesięcznie. Oczywiście na kazdym mam troche Poleconych.

Ale pracują one tylko PRZY OKAZJI. I tak to trzeba traktować. Ty pracujesz na kompie a surfbar sobie cichutko nalicza punkty. Ty przestajesz pracować - on również.

Ja z reguły robię wypłatę przed wakacjami i zawsze jest dodatkowe parę złotych....
I tu kolego się z Tobą zgadzam chciałbym żeby więcej takich jak ty ludzi myślało o zarabianiu w necie .
ok 10000
Temat można już zamknąć Smile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: