Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(05-09-2011 14:22)sylwu napisał(a): To pokerstrategy wypłaca jakąś kasę?? Za poleconych?
Za poleconych to raczej nie zarobisz. Zarobisz na bonusach za ugrane punkty, wyścigach rake, bonusach dla najlepszych graczy, no i przede wszystkim na samej grze w pokera.
(05-09-2011 14:22)sylwu napisał(a): To pokerstrategy wypłaca jakąś kasę?? Za poleconych?
Za poleconych to raczej nie zarobisz. Zarobisz na bonusach za ugrane punkty, wyścigach rake, bonusach dla najlepszych graczy, no i przede wszystkim na samej grze w pokera.
No spox, tyle że z tego co mi wiadomo na pokerstrategy nie gra się w pokera.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2011 20:52 przez sylwu.)
No nie gra się na pokerstrategy, a na platformach z nimi współpracujących, co nie zmienia faktu,że wszystkie bonusy, dodatkowe wygrane itp. dostaje się w serwisie pokerstrategy i z niego też się wypłaca. Pozdrawiam.
Hmm, to trochę się tam pozmieniało chyba. Pamietam że za ugrane punkty dostawało się dostęp do nowych artykułów i lepszą rangę.
To jak byś mógł w skrócie, co grasz, gdzie i ile?
Za ugrane punkty nadal dostaje się wyższe rangi i dostęp do coraz to lepszych szkoleniówek. Jednak serwis oferuje także wiele konkursów lub zwyczajnych bonusów. Gram kiedy mam wolny czas, gram tam, gdzie akurat dają jakiś darmowy kapitał lub coś w tym stylu, bo własnej kasy inwestować nie zamierzam. Śledząc newsy z pokerstrategy zawsze jestem na czasie z takimi nowinkami
Robi się trochę bałagan. Jeżeli ktoś ma pytanie odbiegające od tematu wypłaty to zapraszam na PW.