Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Adobe CS 5.5 + Winda + Office z Unii Europejskiej
(01-09-2011 11:04)DDK napisał(a):
(01-09-2011 10:51)BananowyShake napisał(a): Nie lepiej trzeba było kupić Windows 7 Ultimate droższy a podobno lepszy
Przy normalnym użytkowaniu różnice między nimi będą niezauważalne
No ja na laptopie mam Windows 7 Home Edition a na PC raz zainstalowałem Ultimate ale mi się komp cioł i zmieniłem z powrotem na Win XP ale różnic nie widziałem między tymi siódemkami
Ale masz rozbieżność cen raz piszesz
"Oprogramowanie czyli pierwsza paczka sponsorowana przez unie europejską, na dniach przyjdzie reszta fantów sam adobe jest wart prawie 10 tysiaków "
a raz "Oprogramowanie czyli pierwsza paczka sponsorowana przez unie europejską, na dniach przyjdzie reszta fantów sam adobe jest wart okolo 8 tysiaków "
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2011 17:05 przez Lubelak.)
Może jestem ślepy ale tam jest napisane że całość jest za około 10000 a sam adobe prawie 8000 - zgadza się. Zresztą nawet jeśli to około 10k może się równać prawie 8000
@up
taka jest rozbieżnośc cenowa na necie jest taniej niz w sklepie
ale jesli chcesz sie bawić w pedantyczne uwagi (z czego słyniesz) to tak jak słusznie zauważyłeś w galerii napisałem "prawie", a tutaj "około".