Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kolego ty probujesz oszukac ludzi na tamtym i wcisnac im kit Ja podalem czysty link i link polecajacy wiec jak nie beda chcieli sie rejestrowac z mojego linku to i tak tego nie zrobia a mi jakos specjalnie na tym nie zalezy( jesli sie zar. z mojego to po prostu bede wdzieczny) Prawdopodobnie masz z 12 lat a stwierdzam to po tym jak napisales 1 z postow w swoim temacie oraz po tym co teraz robisz. Ja napisalem szczerze o twoim sposobie na zarobek, a ty probujesz byc zlosliwy i piszesz glupoty w moim temacie.. Jesli masz zamiar dalej to robic to prosze bardzo, po prostu napisze do moderatora/admina i dostaniesz warna. Pozdrawiam
Dzieciaczku, ty napisałeś szczerze o moim sposobie? A skąd ty wziełeś taki informacje? Bo 12 lat to ty masz i nigdy konta w banku nie miałeś.
SZCZERZE to ja napisałem w twoim temacie, a ty u mnie wypisujesz głupoty.
Hem dziwie sie ze taki stary temat odkopales . To byl moj pierwszy temat na tym forum, byl jeszcze gagabux,clixsense,zielonymail,buxnaka, ale juz w nich nie klikam ^^ Co do buxow klikam aktualnie i aktywnie w 16