Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Nasze forum liczy już ponad 20.000 tysięcy użytkowników !
(29-05-2011 09:34)Magnus napisał(a): Gratulację nowemu userowi ... ciekawe co będzie za gadżet przy jednym 0 więcej
A będzie?
Wątpiłbym . W prawie 2 lata 20 tysięcy, więc 200 tysięcy nie osiągniemy szybciej niż za 5 lat - gdzie administrator raczej będzie poświęcał czas rodzinie i pracy - a nie forum. A drugiego takiego admina ciężko byłoby znaleźć, który by miał chęci i wkładał tyle czasu w forum.
RE: Nasze forum liczy już ponad 20.000 użytkowników !
@up
gdzie tam 2 lata ledwo półtora
zreszta sadze ze admin nie odpusci, laczyc przyjemne z pozytecznym w koncu nie jedna z zarejestrowanych osob tutaj ma rodziny i aktywnie uczestniczy w zyciu forum wiec to niczego nie dowodzi Zytek
RE: Nasze forum liczy już ponad 20.000 użytkowników !
Więcej niż dwa lata, liczeni są też userzy ze starego zarabiam.com, jak na przykład ja.
Kiedyś byłem tu moderatorem, to były czasy. Gratulacje dla nowej (dla mnie) odsłony forum i wszystkich użytkowników, którzy je tworzą!