Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jakie sporty uprawiacie?

Autor Wiadomość
RE: Jakie sporty uprawiacie?
Sprawdź:
(13-04-2011 14:47)BartuS napisał(a):  Przecież wnioskując po nicku elo13 ma tylko 13 lat, więc wybaczcie mu to, że nie rozróżnia sportów...

Odezwał się dwunastolatek...

@topic: piłka nożna, rower
Glosy: michal2612 (+1)
"Zawodowo" kiedyś: piłka nożna
Rekreacyjnie: siatka, kosz, piłka nożna, rower, jogging, sprint (ajajaj, niedługo zawody w sztafecie Big Grin)
"Zawodowo" niebawem: piłka nożna
Zawodowo mam nadzieje: piłka nożna ;p

Kupiłeś coś ode mnie? Jesteś/nie jesteś zadowolony z transakcji? Nie czekaj, tylko skomentuj [TUTAJ Big Grin]
TO co na w-f

ptasior, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2011.
noga, kosz, trochę grałem w LaCrosse, ale to rekreacyjnie, zawodowo nic, niedługo robię kurs instruktora piłki nożnej Smile
W klubie Piłka nożna.. ale również biorę udział w zawodach.. w biegach..
Zależy tak naprawdę od humoru.Troszeczkę boksu,MMA,wrestling z kolegami (Lol),piłka nożna/ręczna,siatkówka,wszystko rekreacyjnie,czasami jeszcze zapasy ale rzadko.
Kiedyś szachy (6 lat Tongue)
Teraz: kosz, siatka i kulturystyka Smile
Odpowiedz