Do MOrfita:
Ja nie mówie że kogoś oszukałeś.
Może to ten user komu nie oddałeś w czasie, tylko później ?
Romeczek sam zrobił ten poradnik a z okazji że razem zarabiamy - odrazu mi spamował na GG( Ja sprzedaje poradnik - jak pobierać z sharecasha- działa(ł). Jest moim kuzynem , chociaż sie do niego nie przyznaje.Nie przeklinam na gg i nigdzie indziej więc nie wiem, nie pamiętam już. Pieniądze na stronę nie są z oszustw- tylko z Sharecash- All Time Earnings: $156.40.
"Kara za hakerstwo ? Ciekawa jaka, skoro nie masz już wirusa na PC."- Wypłata na sharecash się sama zleciła? Tylko wam nie wyszło bo pisałem do SC i zleciłem od nowa wypłatę. To samo z get4file, podaliście sie za nich(juz jest kara) i wysłanie mi na maila że mam bana (na 100% wiem że to Paviano ponieważ sam mi pisał czy też mam bana na koncie g4f itp.) ,i zhakowanie konta na Get4File - 100$ na nim było- Później na mailu - strasznie oddawaliście i że to było tylko z g4f(mogę dać wiadomości które wysyłaliśmy sobie- lecz teraz nie będę spamował).
E- mail:
[email protected]
(14-04-2011 13:56)Kapitan statku napisał(a): Morfit to co ty piszesz nadaje się do faktu. Tak się sklada ze znam Bboya osobiscie(ale nie jestesmy kuzynami). Twoje zarzuty wobec niego sa tak idiotyczne, ze sam chyba nie wiesz co piszesz (wtf!)? Stronę Sharecash? oszustwa na 2500 zl? Człowieku, z chęcią bym podał do prokuratury za zdradzanie poufnych informacji(wiem ze zarabiaja uczciwie pieniadze na sharecasu, a banano im je probowal skraść - ale to inna sprawa) i planów jakie ma Bboy i jego kuzyn i za czyste hakerstwo. Przynajmniej juz wiemy kto jest czarnym charakterem tego forum. Morfit i paviano out!
Może sie zamkniesz i wypad z forum.